دکتر طهرانچی:

«بودجه‌ریزی دقیق» برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است

تصویر مطلب «بودجه‌ریزی دقیق» برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است
  • چهارشنبه 23 اسفند 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: به جرأت می‌توان گفت برای اولین بار کار بودجه‌ریزی دقیق در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، گفت: امسال در حقیقت کار مفصلی بر روی بحث بودجه انجام و در 10 روز گذشته 33 جلسه هیات امناء در استان‌ها برگزار شده است. به جرأت می‌توان گفت برای اولین بار کار بودجه‌ریزی دقیق در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اضافه کرد: در تنظیم و بررسی بودجه، هزینه‌های مختلف دانشگاه به صراحت احصاء شد و به ما کمک کرد تا هزینه‌های واقعی دانشگاه و اجتناب‌پذیر و اجتناب‌ناپذیر را از هم جدا کنیم.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در سال 96 در دانشگاه آزاد اسلامی ریل‌گذاری جدیدی انجام شد و تغییر رویکردها، تغییر فرهنگ سازمانی و تغییر خط‌مشی‌ها انجام شد. دانشگاه آزاد اسلامی که نهادی از مردم و امانت مردم است، خوشبختانه در ذیل ولایت مسیر خود را پیدا می‌کند و امیدواریم این اتفاقات جدید در سال 97 به ثمر بنشیند.

دکتر طهرانچی همچنین درباره وضعیت بودجه دانشگاه در سال آینده تاکید کرد: امروز (چهارشنبه) دکتر ولایتی به عنوان رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی شخصاً خبرهای خوشی در این زمینه اعلام خواهد کرد.