دکتر کلانتری: اساتید جوان در دانشگاه آزاد اسلامی جذب می‌شوند

تصویر مطلب دکتر کلانتری: اساتید جوان در دانشگاه آزاد اسلامی جذب می‌شوند
  • چهارشنبه 23 اسفند 1396
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همان طور که رئیس دانشگاه اعلام کرد، فراخوانی اعلام خواهد شد و اعضای هیات علمی جدید و جوان جذب خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: کارهای متعددی طی یک سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده که یکی از آنها ساماندهی بخش مدیریت کلان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بود. تقریباً می‌توان گفت بخش اعظم مدیرانی که اکنون در ستاد هستند، نیروهای جدید تازه‌نفسی هستند که باانگیزه بسیار خوب مشغول کار شده‌اند. این مهم در واقع زیرساخت بزرگی است. شرط اول حرکت فرهنگی هم همین نیروهای سکاندار توانمند و باانگیزه و بااشراف به کار فرهنگی است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها هم تدوین و ابلاغ شده که خیلی از آن‌‌ها راهگشا و مشخص‌کننده مسیر فرهنگی است. یکی از همین‌ اسناد هم سند جامع راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی است. متخصصان متعددی ساعت‌ها با تکیه بر اسناد بالادستی بر روی این سند کار کرده‌اند و به حمدالله نهایی شده و یکی از بزرگ ترین دستاوردهای این دوره مدیریتی است. هیچ وقت چنین سندی در حوزه فرهنگی دانشجویی وجود نداشته است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سال آینده براساس این چارچوب‌های کلان حرکت خواهیم کرد، گفت: مهمترین ویژگی این سند این است که هم سیاست‌های کلان حوزه دانشجویی و فرهنگی را مشخص کرده، هم راهبردهای کلان و برنامه‌هایی که یک واحد می‌‌تواند در این راستا به اجرا گذارد. نقشه حرکت به درستی تدوین شده و آماده حرکت است.

وی خاطرنشان کرد: این سند در اختیار تمامی معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته تا نظرات خود را اعلام کنند. تا آخر امسال جمع‌بندی نهایی انجام و سال آینده مبنای حرکت، این سند خواهد بود.

دکتر کلانتری درباره مراسم اعتکاف در واحدهای دانشگاهی هم توضیح داد و گفت: بخشنامه‌ای به همه واحدها ارسال شده و گفته‌ایم واحدهایی که امکانات و مسجد دارند حتماً برای اعتکاف دانشجویی اقدام کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از یک اتفاق خوشایند خبر داد و گفت: قطعاً سال آینده نسبت به سالی که گذشت، حرکت‌ها عینی‌تر و ملموس‌تر خواهد بود، به دلیل اینکه سالی که گذشت، سال مطالعه و آماده‌ کردن زیرساخت‌ها بوده و آثار آن در سال آینده نمایان خواهد شد. از جمله جذب نیروهای جدید از سال آینده صورت می‌گیرد و همان طور که رئیس دانشگاه اعلام کرد فراخوانی اعلام خواهد شد و اعضای هیات علمی جدید و جوان جذب خواهند شد.

وی بر توانمندسازی دانشجویان تاکید کرد و افزود: قطعاً یکی از برنامه‌هایی که شروع شده و تداوم خواهد داشت، برنامه توانمندسازی گروه‌های فرهنگی و سیاسی دانشگاه است. به تعبیر دیگر نخبه‌پروری سیاسی و فرهنگی که در قالب اردوهای معرفتی صورت خواهد گرفت.