استخر پرورش و تکثیر ماهی قزل آلا در واحد مهدیشهر افتتاح شد

تصویر مطلب استخر پرورش و تکثیر ماهی قزل آلا در واحد مهدیشهر افتتاح شد
  • چهارشنبه 23 اسفند 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهدیشهر از افتتاح استخر پرورش و تکثیر ماهی قزل‌آلای رنگین کمان این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مهدیشهر، سیدمحمدجواد موسوی با اعلام این خبر گفت: فعالیت‌های اقتصادی باید در اهم برنامه‌های دانشگاه قرار گیرد و واحد مهدیشهر با توجه به ظرفیت‌‌های موجود و شرایط اقلیمی، قدم‌های مناسبی در جهت تولید و پرورش ماهی برداشته و امروز شاهد افتتاح مرحله اول استخر پرورش ماهی در این واحد دانشگاهی هستیم.

موسوی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه‌ ای نسبت به ایجاد منابع مالی و درآمد غیر شهریه‌ای دارد، اظهار داشت: برای استفاده بهینه از آب قنات دانشگاه و فضاهای بکر موجود، دانشگاه نسبت به ساخت استخر پرورش ماهی اقدام کرده و در حال حاضر استخر پرورش ماهی قزل‌ آلا در زمینی به مساحت هزار مترمربع و زیربنای حوضچه‌ای 600 مترمربع با ظرفیت تولید 8 تن ماهی در سال و با اشتغال زایی 2 نفر به صورت مستقیم و 4 نفر به صورت غیرمستقیم به بهره برداری کامل رسیده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهدیشهردر مورد پروژه تکثیر ماهی قزل‌آلا خاطرنشان کرد: واحد تکثیر ماهی قزل‌آلای استخر پرورش ماهی واحد مهدیشهر با ظرفیت 5هزار قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان آماده بهره ‌برداری است که هم اکنون به صورت آزمایشی هزار قطعه ماهی جهت پرورش وارد استخر شده است.

وی هدف از انتخاب پرورش ماهی قزل آلا رنگین کمان نسبت به انواع دیگر ماهی اظهار داشت: شهرستان مهدیشهر دارای آب و هوای نسبتاً سردی بوده و پتانسیل خوبی را در زمینه پرورش قزل آلا دارد و ماهی قزل آلای رنگین کمان نسبت به دیگر گونه ها سریع الرشد است و به همین دلیل توجیه اقتصادی بیشتری دارد و در میان خانواده ایرانی از استقبال بیشتری برخوردار است.

موسوی کشت گیاهان دارویی، تولید انرژی توسط نیروگاه 100 مگاواتی، کاشت و پرورش درختان مثمر همانند گردو، بادام و... و همچنین برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و طرح های برون دانشگاهی را از اقدامات واحد مهدیشهر در جهت ایجاد درآمدهای غیرشهریه ای عنوان کرد و گفت: تکیه بر درآمدهای غیر شهریه ای با در نظر گرفتن رسالت اصلی دانشگاه در آموزش عالی کشور از اولویت های اصلی دانشگاه محسوب می شود.

انتهای پیام /