کسب مقام نخست مسابقات شمشیربازی آسیا از سوی دانشجوی واحد تبریز

تصویر مطلب کسب مقام نخست مسابقات شمشیربازی آسیا از سوی دانشجوی واحد تبریز
  • سه شنبه 22 اسفند 1396
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مقام نخست دومین دوره رقابت‌های شمشیربازی دانشجویان دانشگاه‌های آسیا را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، فرزاد باهر ارسباران دانشجوی رشته تربیت بدنی آموزشکده سما سهند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در دومین دوره رقابت‌های شمشیربازی که با شرکت 90 ورزشکار از دانشجویان دانشگاه‌های آسیا برگزار شد، با شکست تمامی حریفان، مقام اول مسابقات را به خود اختصاص داده و افتخاری دیگر برای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی رقم زد.

در مسابقات شمشیربازی دانشجویان آسیا که به میزبانی مالزی برگزار شد، تیم دانشگاه آزاد اسلامی (نماینده ایران) موفق شد با کسب ۱۷ مدال بر سکوی قهرمانی بایستد.

شمشیربازان دانشگاه آزاد اسلامی با کسب 5 مدال طلا، 6 مدال نقره، 6 مدال برنز و در مجموع ۱۷ مدال، بر سکوی قهرمانی دومین دوره رقابت‌های شمشیربازی دانشجویان دانشگاه‌های آسیا ایستادند.

انتهای پیام /