رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور:

دانشگاه آزاد اسلامی گام بلند جهشی در راستای اهداف انقلاب اسلامی بردارد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی گام بلند جهشی در راستای اهداف انقلاب اسلامی بردارد
  • چهارشنبه 25 بهمن 1396
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: آثار مثبت انقلاب اسلامی هم در داخل و هم در خارج از مرزهای کشور ملموس و قابل قضاوت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در اجتماع بزرگ بسیج اساتید و مراسم معارفه رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران مرکزی که با حضور دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: خوشحالم از اینکه در جلسه ای هستم که دکتر ولایتی شخصی که همه عمر مبارک خویش را در راه اعتلای انقلابی اسلامی گذرانده ، حضور دارم و امیدوارم خداوند توفیقات ایشان را بیشتر کند.

وی با بیان اینکه وارد چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی شده ایم، اظهار داشت: عدد 40 در آموزه های دینی مفهوم و معنا خاصی دارد و یکی از نشانه های اربعین، پختگی و بلوغ است.

سردار غیب پرور ادامه داد: انقلاب اسلامی حقیقتاً برکات زیادی نه تنها برای ایران بلکه برای جامعه بشری به همراه داشته است و آثار مثبت این انقلاب هم در داخل و هم در خارج از مرزهای کشور ملموس و قابل قضاوت است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور به حضور همیشه در صحنه مردم در دوران حیات امام راحل و زعامت مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد: مردم تا به امروز همیشه پای کار بودند که نمونه اخیر آن حضور میلیونی در 22 بهمن تماشایی بود.

وی ادامه داد: مردم با جانشفانی ها و فداکاری های خود در عرصه های مختلف همچون دفاع مقدس از کشور و انقلاب اسلامی دفاع کردند و هر کجا که اقتضا می کرده است، حضور مؤثر داشتند.

سردار غیب پرور، انقلابی بودن را شرط حفظ انقلاب اسلامی دانست و با طرح سوالی مبنی بر اینکه «چه کنیم انقلابی باقی بمانیم؟»، گفت: نباید از فضای تلاش و عرصه جهاد غافل شویم که در این صورت به مشکل برمی خوریم، همچنین نباید در مقابل دشمن خود را ببازیم.

وی با بیان اینکه دشمن از طرق مختلف وارد عمل می شود، اظهار داشت: زمانی دشمن به طور مشخص از طریق عرصه دفاعی و نظامی ورود می کند که مقابله با آن به مراتب راحت تر است، اما گاهی اوقات دشمن پروژه نفوذ را کلید می زند و دانشگاه ها را به سمت سکولار شدن پیش می برد.

سردار غیب پرور با تأکید بر اینکه با تأسی از منویات مقام معظم رهبری، اعتلای بسیج را در دستور کار قرار دادیم، گفت: برای مقابله با دشمن هیچ راهی جز ایجاد یک نگاه تحولی در بسیج، دانشگاه ها و سایر دستگاه ها نداریم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور ادامه داد: انقلاب یک پدیده زنده، پویا و با نشاط است و حیات طیبه آن در گرو انقلابی بودن و تحول خواهی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مقدمه ایجاد دانشگاه تمدن ساز، آسیب شناسی مستمر در دانشگاه هاست، گفت: اگر بخواهیم همه دانشگاه ها تبدیل به موتور به حرکت در آورنده انقلاب اسلامی شوند، باید به طور جدی آسیب شناسی کنیم.

سردار غیب پرور با ابراز تأسف از اینکه در برخی از دانشگاه ها عرصه را بر اساتید متدین و انقلابی تنگ می کنند که حتی قادر به بروز ابتدایی ترین مظاهر اسلامی نمی شوند، اظهار داشت: وقتی دکتر ولایتی در دانشگاه آزاد اسلامی حضور پیدا کردند، بارقه امیدی در دل همه انقلابیون ایجاد شد.

وی ادامه داد: امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی گام بلند انقلابی، تحولی و جهشی در راستای اهداف انقلاب اسلامی بردارد و دانشگاه های دیگر نیز به پیروی از این دانشگاه عمل کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با تأکید بر اینکه دانشگاه ها باید کشنده و لوکوموتیو انقلاب اسلامی باشند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر چند میلیون دانشجو داریم که ابتدا در مقابل دین آنها مسئولیت داریم و اگر دین را کمرنگ و یا حذف کنیم، علم آنها هیچ کارایی نخواهد داشت.

سردار غیب پرور ادامه داد: 53 هزار استاد بسیجی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اگر در خط انقلاب و رهبری باشند، می توانیم بگوییم دغدغه های اصلی کشور برطرف شده است.

وی گفت: نفوذ فرهنگی از اولویت های دشمن است که با روشهای جذاب به دانشگاه ها راه پیدا می کند و باید ما باید هوشیارانه عمل کنیم.

گفتنی است در پایان این مراسم با حضور دکتر ولایتی، دکتر رهبر، دکتر زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور و سردار غیب پرور، دکتر سید محمود هاشمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال به عنوان رئیس بسیج اساتید و دفتر هماهنگی های کانون های دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد و از زحمات دکتر محمودی مسئول سابق بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر شد.

انتهای پیام /