برگزاری نخستین کنگره شهدای مدافع حرم دانشگاه های استان تهران

تصویر مطلب برگزاری نخستین کنگره شهدای مدافع حرم دانشگاه های استان تهران
  • چهارشنبه 25 بهمن 1396
​نخستین کنگره شهدای مدافع حرم دانشگاه های استان تهران، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد یادگار امام، نخستین کنگره شهدای مدافع حرم دانشگاه های استان تهران با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، دکتر هدایت الله جمالی پور فرماندار شهرستان ری، سردار محمد اسماعیل کوثری، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا طیبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران، مجید درویشی رئیس بسیج دانشجویی استان تهران، حاج نصراله رئیس بنیاد شهید شهرستان ری، روسای واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیات رئیسه، استادان ، مدیران، کارکنان و دانشجویان واحد یادگار امام (ره) شهرری و خانواده های معزز شهدای مدافع حرم، در سالن خوارزمی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ضمن تسلیت به مناسبت شهادت بانوی بزرگوار اسلام حضرت فاطمه (س) گفت: قبر مطهر این بانوی بزرگ پنهان است پس اتفاقی در عالم رخ داده و خداوند تدبیری قرار داده که این مردم از حریم حرم دفاع نخواهند کرد و تاریخ هزارساله همواره شاهد حملات متعددی به قبور مطهر و نورانی امامان است. بنابراین در این برهه از زمان افتخار بزرگی نصیب ما شده تا در برابر دشمنان متجاوز ایستادگی نمائیم و خوشا به سعادت شهدای مدافع حرم و هدف از برگزاری این کنگره تجلیل از مقام شامخ این عزیزان است.

وی با اشاره به اینکه چرا دانشگاه بیش از هر سازمان دیگری باید به جایگاه شهید و شهادت توجه کند، افزود: جایگاه فرهنگی و نقش دانشگاه در جامعه بسیار مشهود است و شهدای عزیز ما چه در جنگ تحمیلی و چه در حفظ حریم حرم، پیام حیات را برای ما گذاشته اند و ما برای هدایت نیاز به تمسک به این پیام هستیم.

در ادامه، دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گفت: هدف از برگزاری این کنگره، پاسداشت رشادت‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران در دوران جنگ تحمیلی است و در این بین شهدای مدافع حرم دارای مظلومیت خاصی هستند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری اظهار کرد: همجواری این واحد دانشگاهی با حرم مطهر و نورانی بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، حرم مطهر عبدالعظیم الحسنی (ع) و گلزار شهدا، تقدیم 6 شهید دانشجو در زمان جنگ تحمیلی و 6 شهید دانشجو مدافع حرم، دلیل انتخاب این واحد دانشگاهی برای برگزاری نخستین کنگره شهدای دانشجوی مدافع حرم استان تهران است.

گفتنی است همخوانی سرود با موضوع ایثار و شهادت، قرائت دلنوشته فرزند شهید، مداحی و تجلیل از خانواده شهدای دانشجوی مدافع حرم، رونمایی از کتاب «خداحافظ سالار» نوشته استاد حمید حسام با حضور خانواده شهید والامقام حاج حسین همدانی و... از جمله برنامه‌های اولین کنگره شهدای دانشجو و مدافعان حرم استان بود.

شایان ذکر است در پایان این مراسم معنوی، به 4 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه کمک هزینه عتبات عالیات اهدا شد.

انتهای پیام /