دکتر طهرانچی در اجتماع بزرگ بسیج اساتید دانشگاه:

جهادگران عرصه علمی از جایگاه ویژه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی برخوردارند

تصویر مطلب جهادگران عرصه علمی از جایگاه ویژه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی برخوردارند
  • چهارشنبه 25 بهمن 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی گفـت: در دانشگاه آزاد اسلامی جهاد مستمر علمی و جهادگران این عرصه، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اجتماع بزرگ بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و معارفه رئیس بسیج اساتید دانشگاه با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، سردار سرتیپ غلامحسین غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور و جمعی از مسئولان و اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در این مراسم، با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت زهرا (س) گفت: ان‌شاءالله بتوانیم پیرو ولایت و در مسیر صحیحی که آن بزرگوار جانشان را فدا کردند، باشیم.

وی با اشاره به سیاست های کلی علم و فناوری که از سوی مقام معظم رهبری در سال 93 ابلاغ شده است، گفت: مطلع فجر این سیاست ها، جهاد مستمر علمی است. برای پیشرفت علم و فناوری در کشور، باید بر جهاد مستمر علمی تمرکز کرد. بسیجیان پیش‌قراولان جهاد مستمر علمی هستند.

دکتر طهرانچی ادامه داد: نگاه جدید در دانشگاه آزاد اسلامی یک نگاه تحولی است که می خواهد پیشرفت علمی را سرلوحه امور خود قرار دهد و فرمایشات مقام معظم رهبری را تحقق بخشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران تاکید کرد: قطعاً در دانشگاه آزاد اسلامی جهاد مستمر علمی و جهادگران این عرصه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.