آغاز طرح «شمیم معرفت» در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان

تصویر مطلب آغاز طرح «شمیم معرفت» در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان
  • سه شنبه 24 بهمن 1396
دوره معرفت افزایی «شمیم معرفت» با حضور جمعی از دانشجویان فرهنگی منتخب واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در واحد سیرجان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد سیرجان، دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد سیرجان در این باره گفت: به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دوره «شمیم معرفت»به میزبانی واحد سیرجان در حال برگزاری است.

دکتر یعقوبی پور افزود: این طرح در راستای طرح شمیم بصیرت که در سال‌های گذشته برگزار شده و امسال نیز با عنوان «شمیم معرفت» به صورت استانی برگزار می شود که واحد سیرجان در استان کرمان میزبان این طرح است.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، هدف از برگزاری این دوره آموزشی را فراگیری مبانی اندیشه‌های اسلامی، نظام فکری انقلاب اسلامی، منظومه فکری امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری، غرب شناسی و معرفت افزایی عنوان کرد و افزود: این دوره ها به مدت 4 روز با حضور استادان برجسته کشوری در حوزه شناخت دینی و معرفت افزایی برگزار می شود.

وی برگزاری کلاس‌های درس، نشست‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی در حوزه معارف دینی، دیدار با خانواده شهدا و برگزاری اردوهای فرهنگی و تفریحی را از برنامه این دوره اعلام کرد و گفت: امیدواریم این دوره ها بتواند در اعتقاد، فکر و اخلاق دانشجویان نقش تاثیرگذاری داشته باشد.

انتهای پیام /