دکتر نصیرزاده :

برگزاری باشکوه اردوی راهیان نور خانواده کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب برگزاری باشکوه اردوی راهیان نور خانواده کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 24 بهمن 1396
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اردوی راهیان نور کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی امسال با حضور بیش از هزار نفر از تمام واحدها برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین نصیرزاده با اشاره به برنامه های تدارک دیده شده برای کارکنان و خانواده های ایشان در اردوی راهیان نور سال جاری، گفت: پیش بینی می شود بیش از هزار نفر از تمام واحدها در این اردو شرکت کنند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه شرکت کنندگان راهیان نور، در مجموعه اهواز استقرار پیدا خواهند کرد، افزود: امسال برای حضور خانوادگی کارکنان، برنامه ریزی های خوبی صورت گرفته تا بتوانند با وسیله نقلیه خود در منطقه حاضر شوند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه ای به برنامه های فرهنگی دارد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه های ویژه در حوزه ایثار و شهادت حمایت می کند و این مراسم امسال به طور خاص تر با همکاری معاونت فرهنگی و واحدها برگزار می شود.