تصویر مطلب راه‌اندازی پویش «ایده و عمل» با مشارکت شهروندان و دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات
  • یکشنبه 22 بهمن 1396
دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی امروز یکشنبه ۲۲ بهمن ماه همگام با مردم انقلابی تهران در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، معاونت‌های فرهنگی و پژوهشی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری بسیج دانشجویی و روابط عمومی این واحد دانشگاهی، در مسیر راهپیمایی مردم انقلابی تهران، غرفه‌ای با مضمون فعالیت‌های ذاتی دانشگاه برپا کردند.

جمعی از اساتید و دانشجویان همراه با مسئولان واحد علوم و تحقیقات با حمایت گروه نوآوران شبکه افق و دست‌اندرکاران شبکه دوم سیما، پویش مردمی «ایده و عمل» را در این غرفه راه‌اندازی کردند؛ به این ترتیب که مسابقه‌ای با رویکرد ایده‌پردازانه با مشارکت شهروندان اجرا شد.

در این مسابقه، مجری برنامه، انبوه شرکت‌کنندگان حاضر در مسیر راهپیمایی را دعوت به طرح مهمترین مسائل مبتلا به جامعه می‌کرد و در عین حال آنها راه حل‌های خود برای حل این مسائل را بیان می‌کردند و جمعی از اساتید حاضر در غرفه، راه حل‌ها را داوری کرده و بهترین و علمی‌ترین پاسخ‌ها، هدایایی عرضه شد.

در کنار این پویش ایده‌پردازی که متناسب با ماهیت فعالیت‌های دانشگاه در روز جشن انقلاب برگزار شد، معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد با همراهی جمعی از دانشجویان و کارکنان انقلابی واحد علوم و تحقیقات، پویشی با عنوان پوشش تراز جامعه اسلامی را به نمایش گذاشتند.

در مراسم جشن انقلاب در غرفه علوم و تحقیقات، فرصتی فراهم بود تا پژوهشگران برتر به تشریح دستاوردهای خود بپردازند.

لازم به ذکر است، جمعی از دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات نیز پوسترهایی با عنوان «نه به سامسونگ» و «با خرید محصولات ایرانی، فرصت‌های شغلی را به فرزندان‌مان هدیه دهیم» را در میان راهپیمایان توزیع کردند.

انتهای پیام /