حجت الاسلام حسینی تأکید کرد

نقش تأثیرگذار استادان در زنده نگه داشتن آرمانهای انقلاب و امام (ره)

تصویر مطلب نقش تأثیرگذار استادان در زنده نگه داشتن آرمانهای انقلاب و امام (ره)
  • شنبه 21 بهمن 1396
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر  گفت: استادان  نقش مهمی در زنده نگهداشتن آرمانهای انقلاب و امام (ره) دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد دیلم، نشست هم اندیشی « نقش دانشگاهیان در تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دیلم با حضور حاج آقا حسینی مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر برگزار شد.

در این نشست حجت‌الاسلام سیدمرتضی حسینی با تبریک ایام‌الله دهه فجر گفت: در این ایام مبارک صحبت از سرفرازی ملت ایران بوده و این ایام نماد سربلندی ایران اسلامی در جهان است و دانشگاهیان درحفظ و نگهداری این جایگاه مسئولیت سنگینی دارند و پیروزی انقلاب اسلامی ایران نشان دهنده این نکته است که حکومت های خودکامه از بین رفتنی هستند.

وی با تاکید بر اینکه از بدو پیروزی انقلاب دشمنان برای انزوا نظام اسلامی تلاش کرده و خواهند کرد، افزود: اساتید نقش پررنگی در زنده نگهداشتن آرمانهای انقلاب و امام دارند و باید دانشجویان را در مورد این ارزش ها آگاه سازند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر شاخصه مهم دیگر این سرخوردگی دشمنان ایران اسلامی را حضور ملت همیشه در صحنه کشور معرفی و خاطر نشان کرد: مردم ایران مردمی صبور هستند که از اول انقلاب تا کنون در همه عرصه های بصورت آگاهانه و هوشیار از انقلاب محافظت کرده اند و نقشه‌های مختلف دشمنانان را نقش برآب کردنده اند.

حسینی با برشمردن برخی از آرمان های مهم انقلاب درحوزه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی گفت: بحمدالله بسیاری از این اهداف محقق شده و برخی هم درحال تحقق است و نسبت به تعداد محدودی از اهداف هم دارای فاصله کمی هستیم که همگان برای رسیدن به آنها تلاش مضاعفی را به کار بسته‌اند.

انتهای پیام /