دکتر باقر لاریجانی:

دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی تلاش می کند استانداردها را رعایت کند

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی تلاش می کند استانداردها را رعایت کند
  • سه شنبه 17 بهمن 1396
معاون آموزشی وزارت بهداشت در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسکانیوز گفت: در حوزه پزشکی همکاری وزارت بهداشت با دانشگاه آزاد اسلامی از گذشته وسیع بوده است، دانشگاه آزاداسلامی در حوزه پزشکی تلاش می کند استانداردهارا رعایت کند و ما هم طبعا مانند دانشگاه های علوم پزشکی دولتی، بر گروه پزشکی دانشگاه آزاداسلامی نیز نظارت داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسکانیوز در خصوص همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حوزه پزشکی همکاری وزارت بهداشت با دانشگاه آزاد اسلامی از گذشته وسیع بوده است، دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی تلاش می کند استانداردها را رعایت کند و ما هم طبعاً نظارت هایمان مثل دانشگاه های علوم پزشکی دولتی، بر گروه پزشکی دانشگاه آزاد نیز خواهد بود.

وی افزود: سالیانه تعداد ظرفیت های دانشگاه های علوم پزشکی آزاد اسلامی با هماهنگی وزارت بهداشت اعلام می شود. تلاش ما بر یک همکاری معقول است. در جاهایی که کشور نیاز دارد، ظرفیت هایی به دانشگاه آزاد اسلامی می دهیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: همین چند روز گذشته در شورای گسترش آموزش پزشکی موارد زیادی از رشته های مختلف حوزه پزشکی از قبیل رشته های پرستاری و... در دانشگاه آزاد اسلامی اجازه دادیم که بتواند شروع کند. حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بیش از 90 حوزه در قسمت های پزشکی و پیراپزشکی و پرستاری که عمدتاً پرستاری و مامایی و پیراپزشکی است، کار می کند؛ البته به برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که شرایط لازم را نداشتند، تذکراتی دادیم.

دکتر لاریجانی در پایان خاطرنشان کرد: با وجود دکتر علی اکبر ولایتی در دانشگاه آزاد اسلامی، امیدوار هستیم بالاخره استانداردهای حوزه پزشکی ارتقا پیدا کند. دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی هم رییس دانشگاه بزرگی بودند و امیدواریم بتواند در این مسیر پیش برود.