دکتر وحیدی خبر داد

فعالسازی سامانه کد شناسه تدریس اعضای هیأت علمی

تصویر مطلب فعالسازی سامانه کد شناسه تدریس اعضای هیأت علمی
  • یکشنبه 1 بهمن 1396
مدیرکل امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تلاش برای زنده کردن ارزش­های اسلامی، تأکید بر ابعاد فرهنگی و بین ­المللی کردن دانشگاه آزاد اسلامی با هدف گسترش افق پیشرفت های علمی در سطح امت اسلامی از شاخص­های بارز در این دوره مدیریتی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر علیرضا وحیدی مدیرکل امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پس از انتصاب دکتر ولایتی در 30 دی 1395 به ریاست هیات مؤسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی از سوی رهبر معظم انقلاب، تغییرات چشمگیری از جمله تمرکز بر توسعه کیفی و جلوگیری از توسعه کمی، توسعه رشته ­های پرطرفدار، افزایش بودجه ­های پژوهشی و حرکت به سمت دانشگاه مسئله محور در دانشگاه آزاد اسلامی به وجود آمد که این تغییرات نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی افزود: تلاش برای زنده کردن ارزش­ های اسلامی، تأکید بر ابعاد فرهنگی و بین ­المللی کردن دانشگاه آزاد اسلامی با هدف گسترش افق پیشرفت ­های علمی در سطح امت اسلامی از شاخص­ های بارز این دوره مدیریتی است.

وحیدی خاطرنشان کرد: از فعالیت ­های انجام شده در دوران مدیریت جدید در حوزه هیأت علمی می­ توان به پیاده ­سازی و اجرای سامانه نظارت بر عملیات جذب، تبدیل وضعیت استخدامی، ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی و همچنین فعالسازی سامانه کد شناسه تدریس اعضای هیأت علمی و اساتید حق ­التدریس نام برد.

مدیرکل امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: اجرای طرح تعاون استانی به منظور ساماندهی و استفاده بهینه از تخصص اعضای هیات علمی استان­ ها در راستای افزایش سطح کیفی آموزش و جلوگیری از اتلاف بهره ­وری این نیروی عظیم انسانی، از فعالیت­ های مهم دیگر در این حوزه است.

وحیدی افزود: وضعیت کنونیِ بزرگترین دانشگاه حضوری جهان نتیجه شناخت و مدیریت هوشمندانه دکتر ولایتی است. امیدواریم با مدیریت ایشان شاهد تحولات و پیشرفت ­های چشمگیرتری در دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.

انتهای پیام /