با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

پروژه توسعه کسب و کار فرش دستباف اردبیل اجرا می شود

تصویر مطلب پروژه توسعه کسب و کار فرش دستباف اردبیل اجرا می شود
  • چهارشنبه 20 دی 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اجرای پروژه مشترک این دانشگاه و شرکت شهرک های صنعتی در خصوص اجرای پروژه توسعه کسب و کار فرش دستباف استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، دکتر اسحق رسولی در نشست کارگروه بهبود برند طرح و نقشه فرش دستباف اردبیل، اظهار داشت: تنوع طرح و نقشه فرش اردبیل زیاد است که جنبه مثبت دارد ولی در برندسازی موفق نبوده است.

وی افزود: فرش اردبیل تنها برای اهل فن شناخته شده است، ولی عموم مردم نمی توانند فرش اردبیل را تشخیص دهند و به همین دلیل نیازمند مکتب خاصی است که کارگروه طرح و بهبود نقشه فرش می تواند در این زمینه فعالیت موثری داشته باشد.

رئیس خوشه فرش استان اردبیل گفت: طرح ماهی اردبیل، طرح جا افتاده ای است و ضرورت دارد با نوآوری و خلاقیت و بهبود کیفیت به یک مکتب تبدیل شود.

وی با بیان اینکه تربیت نیرو در حوزه طراحی نیاز اساسی استان است، تصریح کرد: طراح فرش با سفارش کار می کند و برای برندسازی مستلزم سرمایه گذاری است که نیاز به تقویت دارد.

رسولی گفت: طراحی فرش نیاز به بازاریابی دارد و طراح باید دانش بازاریابی هم داشته و همزمان تولید کننده باشد و نیاز است که طراح حمایت و تقویت شود.