نصیر زاده خبر داد: تدوین آئین نامه اساتید شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی

مشاور ریاست دانشگاه و مدیرکل ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به اهمیت جایگاه و نقش اساتید و مدرسین ایثارگر، برای اولین بار در سطح دانشگاههای کشور، آئین نامه اساتید شاهد و ایثارگر، در دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شده و بزودی ابلاغ خواهد شد.

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، حسين نصيرزاده مدیر کل ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی که در اولین همایش سراسری مدیران شاهد و ایثارگر کشور در واحد اصفهان (خوراسگان) سخن می گفت، مهمترین اقدام ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی را در دوره جدید، گسترش خدمات به ایثارگران دانشگاهی اعم از دنشجویان، اساتید و کارکنان دانست و افزود: مأموریت اول ستاد امور شاهد و ایثارگان دانشگاه آزاد اسلامی، ترویج روحیه و فرهنگ ایثارگری و شهادت طلبی در میان دانشگاهیان است.

مشاور ریاست عالی دانشگاه، توجه ویژه دكتر فرهاد دانشجو به مقوله خدمت رسانی به ایثارگران و فرزندان شاهد و ایثارگران دفاع مقدس را، مهمترین انگیزه همکاران خود در خدمت به این عزیزان قلمداد نمود و اظهار داشت: در ساختار جدید ستاد امور شاهد و ایثارگران با ایجاد معاونتهای جدید فرهنگی، آموزشی، اجرایی، امور مناطق و مدیریت های امور مالی و پیگیری، تحول جدیدی را در بخش ارائه خدمات به جامعه ایثارگران دانشگاه ایجاد کرده ایم.

نصیرزاده، افزود: در تشکیلات جدید بیش از 5000 سمت سازمانی را در قالب بخش امور شاهد و ایثارگران در واحدهای دانشگاهی کشور ایجاد کرده ایم و این موضوع در هیأت رئیسه سازمان مرکزی دانشگاه به اتفاق آرا به تصویب همه معاونین و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه رسیده است.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه، خاطر نشان كرد: باید با بهره گیری از عقبه فرهنگی و معنوی سالهای دفاع مقدس نسبت به ایجاد فضای ایثارگری و شهادت طلبی در محیط دانشگاهی همت گمارد و فضای دانشگاه را به عطر ایثارگری معطر نمود.

نصیر زاده اظهار داشت: با استعانت از امر مولا و مقتدای خود امام خامنه ای (مدظله العالي) که جذب حداکثری را استراتژی نظام اسلامی می دانند، ستاد امور شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی، خدمتگزار همه کسانی است که در هر لباس  و موقعیتی به نظام اسلامی ایران خدمت کرده اند.

مشاور ریاست دانشگاه گفت: با تغییرات جدیدی که در آئین نامه ها داشته ایم هر رزمنده ای که حداقل 6 ماه حضور در جبهه داشته است اعم از حضور داوطلبانه و غیره، جزو جامعه ایثارگری محسوب مي شود و خود و همسر و فرزندان او مشمول استفاده از خدمات آموزشی ستاد امور شاهد و ایثارگر خواهد بود.

وی با یادآوری رهنمود ریاست عالیه دانشگاه که ما با یک دست پرچم ولایت و با دست دیگر پرچم فرهنگ را برافراشته ایم، گفت: ایثارگران و فرزندان شاهد و ایثارگر، علمداران و پرچمداران اصلی فرهنگ اسلامی در دانشگاه هستند.

نصیرزاده گفت: در تغییرات جدیدی که در مقررات داشته ایم به رغم ممنوعیت نقل و انتقال دانشجویان به استانهای تهران و البرز، با نظر ریاست دانشگاه و تأکید ایشان، فرزندان شاهد و ایثارگر از این ممنوعیت مستثنی بوده و می توانند به هر جای کشور که درخواست داشته باشند، حتی استانهای تهران و البرز، منتقل شوند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه از مدیران و کارشناسان امور شاهد وایثارگر واحدهای دانشگاهی کشور خواست با تلاش و پیگیری، دانشجویان و نخبگان شاهد و ایثارگر را به شرکت در مجامع علمی ترغیب و حمایتهای لازم از این عزیزان را در این خصوص در برنامه کاری خود قرار دهند.

وی شناسایی اساتید ایثارگر را از وظایف دیگر دفاتر امور شاهد و ایثارگر واحدهای کشور دانست و گفت: در راستای شناسایی و حمایت از اساتید ایثارگر دانشگاه، آئین نامه جدید اساتید شاهد و ایثارگر دانشگاه تدوین شده است که بزودی ابلاغ خواهد شد.

نصیر زاده در پایان سخنان خود، هدف از این همایش را تلاش برای عملیاتی كردن آئین نامه ها و مقررات خدمت به ایثارگران دانشگاه تا دستیابی به نتایج مطلوب دانست و از همه دست اندرکاران برگزاری این همایش تشکر کرد و گفت: من بطور ویژه از زحمات ریاست بسیجی، وظیفه شناس و کاردان واحد اصفهان(خوراسگان) آقای دكتر فروغی ابری تقدیر و سپاسگزاری مي کنم که در هفته های اخیر با پیگیریها و زحمات خود زمینه برگزاری این همایش را فراهم آوردند.

بر اساس اين گزارش در آئین افتتاحیه این همایش دکتر فروغی ابری رئیس واحد اصفهان (خوراسگان) با عرض خیر مقدم به مهمانان این همایش،  به ویژه نصیرزاده مشاور ریاست دانشگاه و مدیر کل ستاد امور شاهد وایثار گران دانشگاه آزاد اسلامی  و مسئولین منطقه 4 و دیگر میهمانان، مقام شهدا و ایثارگران را بسیار ارزشمند دانست.

دبیر هيات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان،  عالی ترین خدمت را جانبازی برای حفظ ارزشها دانست و افزود: خدمت به فرزندان شاهد و ایثارگر افتخار بزرگی است.

وی خطاب به مدیران شاهد و ایثارگر گفت: قدر این خدمت را بدانید، این فرصت را خداوند متعال برای شما قرار داده است.

فروغی ابری تاکید کرد: باید مسؤولین واحدها شخصاً امور فرزندان شاهد و ایثارگر را پیگیری نمایند.

وی با بیان اینکه در واحد اصفهان در هر نشستی که با موضوع فرزندان شاهد و ایثارگر برگزار کرده ایم از 1200 دانشجوی شاهد و ایثارگری که داریم، بالغ بر 1100 عضو شرکت کرده اند كه این، نشان از سطح خوب خدمات ارائه شده به این عزیزان است.

گفتنی است اولین همایش مدیران شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد اصفهان (خوراسگان)تا عصر روز چهارشنبه در این واحد ادامه خواهد داشت.

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام صادق (سلام الله علیه) : صَلاةُ مُتَطَيِّبٍ أفضَلُ مِن سَبعينَ صَلاةً بِغَيرِ طيبٍ. نماز شخص خوشبو برتر از هفتاد نماز بدون بوى خوش است. الصلاة: ص 51 ح 148

سایت های مرتبط