اعلام جزئیات ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی ؛ دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر  افزود : ثبت نام مقطع كارشناسي پيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از ساعت 14:00 امروز آغاز مي شود. داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود براي نيمسال دوم سال جاري بهمن ماه اقدام كنند.

رئيس مركز آزمون خاطرنشان كرد: اين نوع پذيرش در دانشگاه آزاد اسلامي براي اولين بار صورت مي گيرد و نحوه ارزشيابي و پذيرش براساس معدل كتبي ديپلم خواهد بود.

وي در ادامه تأكيد كرد: داشتن ديپلم كامل نظام قديم متوسطه يا گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد متوسطه براي ثبت نام در حين دوره الزامي است و داوطلباني كه تا 30 بهمن سال جاري بتوانند موفق به دريافت گواهي پيش دانشگاهي شوند، ثبت نام و ادامه تحصيل آنها بلامانع خواهد بود.

رئيس مركز آزمون درخصوص انتخاب رشته گفت: متقاضيان مي توانند نسبت به انتخاب چهار رشته/شهر از يك مجموعه اقدام كنند و انتخاب هاي مجدد آنها از ساير مجموعه هاي امتحاني نيز محدوديتي ندارد.

وي در ادامه افزود: داوطلبان پس از انتخاب رشته و تأييد آن در سايت، بايد كد پيگيري را دريافت كرده و تا زمان اعلام نتايج آن را نزد خود حفظ كنند.

وي در ادامه تأكيد كرد: پذيرش دانشجو در اين دوره تنها براي نيمسال دوم سال تحصيلي 92-91 معتبر بوده و پذيرفته شدگان امكان ثبت نام با تأخير در نيمسال هاي بعدي را نخواهند داشت.

تكميل ظرفيت دكتري تخصصي با آزمون نيمسال دوم سال 91 اعلام مي شود

اعلام اسامي پذيرقته شدگان 31 رشته تكميل ظرفيت دكتري تخصصي با آزمون نيمسال دوم سال 91 در روز چهارشنبه 20 دي ماه اعلام خواهد شد.

دكتر ناصر اقبالي درخصوص اين خبر اظهار كرد: پذيرفته شدگان مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.com كارنامه خود را مشاهده كنند.

وي در ادامه افزود: پذيرفته شدگان براي نيمسال دوم بهمن ماه مي توانند در واحدهاي پذيرفته شده ثبت نام كنند.

رئيس مركز آزمون درخصوص مدارك مورد نياز كه لازم است داوطلبان در زمان مراجعه به واحدها همراه خود داشته باشند، گفت: پذيرفته شدگان بايد 6 قطعه عكس4×3 ، كارت ملي، مدرك موقت يا اصل مدرك كارشناسي ارشد و برگه اي كه وضعيت نظام وظيفه آقايان را مشخص كند را به همراه داشته باشند.

نتايج تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد نيمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد

نتايج تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد در 311 رشته در هفته گذشته از طريق سايت www.azmoon.com اعلام شد.

دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر گفت: پذيرفته شدگان در روزهاي يكشنبه و دوشنبه مورخ 17 و 18 سال جاري به واحدهايي كه در آن پذيرفته شده اند مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.

وي در خصوص زمان ثبت نام در روزهاي اعلام شده توصيه كرد: پذيرفته شدگان در زمان هاي اعلام شده به واحدهاي مذكور مراجعه كنند تا امكان تحصيل آنها براي نيمسال دوم سال جاري بهمن ماه محقق شود.

ثبت نام دوره هاي كارداني بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي همچنان ادامه دارد

ثبت نام براي دوره جديد در نيمسال دوم مقطع كارداني بدون آزمون (كارداني پيوسته و ناپيوسته) دانشگاه آزاد اسلامي همچنان ادامه دارد.

ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به گفت: داوطلبان مي توانند به سايت مركز آزمون به آدرس اينترنتي www.azmoon.org مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.

رئيس مركز آزمون تأكيد كرد: داوطلبان پس از ثبت نام در سايت بايد ظرف 3 تا 5 روز به واحدهاي موردنظر مراجعه تا ثبت نام آنها در واحد بصورت قطعي صورت گيرد.

وي در ادامه افزود: كلاس هاي متقاضيان بهمن ماه سال جاري آغاز خواهد شد.

رئيس مـركز آزمون در پايان توصيه كرد: داوطلـبان اگر در مراحل ثبت نام هريك از مقاطع با ابهام يا سؤالي مواجه شدند مي توانند از طريق سايت www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com سؤال خود را مطرح يا به آدرس این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید   ايميل نمايند تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام زمان حضرت مهدي -عجل الله تعالی فرجه الشریف- فرمودند: إِنّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِكُمْ، وَلا ناسینَ لِذَكْرِكُمْ، وَلَوْلا ذلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ الَّلأْواءُ وَاصْطَلَمَكُمُ الاَْعْداءُ ... ما در رسیدگى و سرپرستى شما كوتاهى و اهمال نكرده و یاد شما را از خاطر نبرده ایم كه اگر جز این بود، دشوارى ها و مصیبت ها بر شما فرود مى آمد و دشمنان، شما را ریشه كن مى نمودند ... احتجاج، ج2، ص323

سایت های مرتبط