نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشدنیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی فردا اعلام می شود

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد بهمن ماه (نیمسال دوم) این دانشگاه در ۳۱۱ رشته از ساعت ۱۰ صبح فردا اعلام می شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد بهمن ماه (نیمسال دوم) در 311 رشته از ساعت 10 صبح فردا اعلام می شود، اظهار داشت: کارنامه داوطلبانی که در مرحله تکمیل ظرفیت انتخاب رشته کرده اند، از طریق سایت www.azmoon.com اعلام می شود و متقاضیان می‌توانند در این پایگاه اینترنتی کارنامه خود را مشاهده کنند.
رئیس مرکز آزمون درخصوص زمان ثبت نام پذیرفته شدگان گفت: پذیرفته شدگان می توانند در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ  17 و 18 دی ماه سال جاری به واحدهایی که در آن پذیرفته شده اند، مراجعه کرده و نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
اقبالی در خصوص مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام یادآور شد: پذیرفته شدگان به هنگام مراجعه به واحدهای مذکور باید 6 قطعه عکس 4×3، کارت ملی، مدرک موقت یا اصل کارشناسی و برگـه‌‌ای که وضـعیت نظام وظـیفه آقایان را مـشخص می‌کند، را به همراه داشته باشند.
رئیس مرکز آزمون در پایان توصیه کرد: داوطلبان در زمان های اشاره شده جهت ثبت نام مراجعه کنند تا امکان تحصیل آنها برای نیمسال دوم محقق شود.

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام باقر (سلام الله علیه) : الدُّعاءُ يَرُدُّ القَضاءِ وقَد اُبرِمَ إبراماً. دعا، قضا را گر چه حتمى و قطعى شده باشد بر مى گرداند. میزان الحکمة : ج4 ص 19 ح 576

سایت های مرتبط