با حضور دکتر طه هاشمی/ سومین همایش میان استانی مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

سومین همایش میان استانی مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) آغاز به کار کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز سومین همایش میان استانی مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نماینده رئیس دانشگاه در استان های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد،عبدالمجید اسدی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد استان فارس و جمعی از مسئولان و مدیران فرهنگی در شیراز آغاز به کار کرد.

در سومین همایش میان استانی مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان و مدیران فرهنگی استان های فارس، اصفهان، تهران، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، قم و کهگیلویه و بویر احمد حضور دارند.

دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در این همایش سخنرانی و اهداف و برنامه های فرهنگی دانشگاه در سال جدید را تشریح خواهد کرد.

حدیث روز

اطلبوا العلم من المهد الی الحد : از گهواره تا گور دانش بجویید