آيين نامه نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی این آیین نامه با هدف " بررسی و تصمیم گیری عادلانه در خصوص نقل و  انتقالات دانشجویی و موارد خاص مربوطه با ایجاد وحدت رویه و رعایت دقیق و کارشناسانه آیین نامه ها و د ستورالعمل های اجرایی مصوب مربوط به انتقال دانشجویی و با رعایت صرفه و صلاح دانشگاه ، با حساسیت علمی و اسلامی " ابلاغ شده است.

مشاهده متن کامل آئین نامه نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر طه هاشمی: استراتژی دانشگاه آزاد در حوزه فرهنگ لبخند و مداراست/ دانشگاه باید تولیدکننده حزب و تفکر و نظر سیاسی باشد

© نویسنده: مركز اطلاع رساني - پنج شنبه, 28 فروردين 1393

IMAGE

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر لزوم بیدار شدن بخش فرهنگ از خواب غفلت، گفت: چالش و مشکل بزرگ فرهنگی کشور این است که طراحان و برنامه‌ریزان فرهنگی نوعاً همه ابعاد فرهنگی را نشناخته و در خلأ حرکت می‌کنند.

جزییات برگزاري چهارمين جشنواره بين المللي مخترعان، مبتكران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامي

IMAGE

مدیر کل دفتر ارتباط صنعت با جامعه دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز برگزاري چهارمين جشنواره بين المللي مخترعان، مبتكران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامي با مشارکت بنیاد ملی نخبگان از روز  سه شنبه دوم اردیبهشت ماه خبر داد.

با حضور دکتر طه هاشمی/ سومین همایش میان استانی مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

IMAGE

سومین همایش میان استانی مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) آغاز به کار کرد.

درجلسه شورای ­عالی معماری دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شد: تجمیع سازمان مرکزی دانشگاه در سایت پونک

IMAGE

دومین جلسه شورای ­عالی معماری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي: واحد كرج امكانات مناسبي براي تاسيس شركتهاي دانش بنيان دارد

IMAGE

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به زيرساختهاي مناسب در واحد كرج گفت: این واحد زيرساختهاي مناسبي  براي گسترش كمي و كيفي فعاليتهاي پژوهشي و راه اندازي شركتهاي دانش بنيان فراهم كرده است.

به مناسبت ميلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)/ جشن روز زن در دانشگاه آزاد اسلامي برگزار می شود

IMAGE

مراسم بزرگداشت روز زن به مناسبت ميلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور دكتر ميرزاده و بانوان دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود.

دكتر ميرزاده خبر داد: اختصاص تسهيلات مالي براي تكميل پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحدهاي تهران

IMAGE

رييس دانشگاه آزاد اسلامي از اختصاص 85 ميليارد تومان وام با بهره 12 درصد و اعتبار نقدي از طرف سازمان مركزي براي تكميل پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحدهاي تهران خبر داد.

با حضور معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم تودیع و معارفه رییس واحد رودهن برگزار شد

IMAGE

با حضور معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم معارفه دکتر نقی شجاع به عنوان سرپرست جدید واحد رودهن و تودیع دکتر علیرضا ایرانبخش رییس سابق این واحد برگزار شد.

در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی مصوب شد: پرداخت یک میلیون ریال به مناسبت روز زن برای همه بانوان دانشگاه آزاد اسلامی

© نویسنده: مركز اطلاع رساني - دوشنبه, 25 فروردين 1393

IMAGE

در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی مصوب گردید به مناسبت روز زن، به تمام بانوان دانشگاه آزاد، یک میلیون ریال به عنوان هدیه پرداخت شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی: نمایندگان تام الاختیار لحظه به لحظه بر روند اجرای مصوبات در واحدها نظارت کنند/ بهترین کار سیاسی این است که هر مدیری بتواند به فرهنگ و اقتصاد کشور بیشتر کمک کند

© نویسنده: مركز اطلاع رساني - دوشنبه, 25 فروردين 1393

IMAGE

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ششمین جلسه با شورای نمایندگان تام الاختیار ریاست دانشگاه در استان‌ها، ضمن اشاره به اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی در سال جدید از جمله توسعه دانشگاه در زمینه اقتصاد دانش بنیان، نظارت بر فعالیت واحدها براساس طرح های مصوب را از مسوولیت های مهم...