اولین جلسه ستاد دهه فجر واحد اهواز برگزار شد

اولین جلسه ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با حضور رییس و جمعی از مدیران این واحد دانشگاهی برگزار شد  .

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر محمد حسین پور سرپرست واحد اهواز در این جلسه ضمن درود بر روح پرفتوح و ملکوتی حضرت امام (ره) و آرزوی سلامتی برای مقام عظمای ولایت و گرامیداشت آغاز سی و چهارمین دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی،   به حساسیت و توجه به ویژه برنامه های این دهه تاکید کرد  .

وی خاطر نشان كرد: ملت ایران در این دهه با فروپاشی حکومت ستمشاهی برگ زرینی را در تاریخ دنیا به یادگار گذاشتند . لذا توجه به این جشن بزرگ ملی و انتقال این مهم به نسلهای بعدی را از وظایف اصلی جامعه دانشگاهی است .

دکتر حسین پور افزود: برگزاری برنامه های مفصل در چارچوب  موازین شرعی و اسلامی و توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در آستانه انتخابات در جامعه دانشگاهی حائز اهمیت است .

وی همچنین تاکید کرد : انقلاب اسلامی را تاکنون شهدا نگه داشته اند و بعد از آن را نیز رهروان شهدا نگهداری می کنند . سرپرست واحد اهواز در پایان سخنان خود سخنان مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی ایرانی را مورد توجه قرار داد و گفت : در خصوص تغییر سبک زندگی ایرانی باید به مظاهر آن  توجه شود .

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام باقر (سلام الله علیه) : الدُّعاءُ يَرُدُّ القَضاءِ وقَد اُبرِمَ إبراماً. دعا، قضا را گر چه حتمى و قطعى شده باشد بر مى گرداند. میزان الحکمة : ج4 ص 19 ح 576

سایت های مرتبط