نخستین دوره لیگ جام جهانی؛

تکواندوکاران دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان شدند

تصویر مطلب تکواندوکاران دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان شدند
  • سه شنبه 16 آبان 1396
تیم دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان نخستین دوره رقابت های لیگ تکواندو به سبک جام جهانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین دوره پیکارهای لیگ تکواندو به شیوه جام‌جهانی با قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی، در خانه تکواندو به پایان رسید.
در فینال این رقابت ها تیم دانشگاه آزاد اسلامی با نتیجه 52 بر 29 کلینیک بهبد کرج را شکست داد و قهرمان شد.
در مسابقه رده بندی هم تیم پاس قوامین 65 بر 53 شهرداری ورامین را برد و عنوان سوم رقابت ها را از آن خود کرد اما در مرحله نیمه نهایی رقابت ها کلینیک بهبد 59 بر 32 تیم شهرداری ورامین را شکست داد.
در دیگر دیدار این مرحله، دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان فصل گذشته لیگ برتر، با نتیجه 35 بر 26 بر پاس قوامین غلبه کرد.
گفتنی است مسابقات لیگ‌ جام جهانی تکواندو در مرحله مقدماتی با حضور 150 تکواندوکار در قالب 12 تیم در چهار گروه، سی ام‌ مهر و اول آبان برگزار شد.