در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل مطرح شد:

تصویر مطلب آیت الله عاملی:جایگاه علمی دانشگاه آزاد اسلامی باید به خوبی تبیین شود/دکتر رنجبر:راه اندازی شرکت های کسب و کار و دانش بنیان در اولویت قرار دارد
  • دوشنبه 1 آبان 1396
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: سرمایه های کلان علمی از دانشگاه آزاد اسلامی برخاسته است و جایگاه علمی این دانشگاه باید به خوبی تبیین شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل که با حضور دکتر علی اکبر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر برگزار شد، گفت: دکتر ولایتی دانشمند و جز نوابغ عصر ماست که گنجینه بسیار شایسته ای برای کشور محسوب می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها و مراکز علمی در سرنوشت کشور، حاکمیت ملی، تشخّص بین المللی و حیات اجتماعی بسیار تأثیرگذار هستند، اظهار داشت: دانشگاه ها مرکز عقلانیت هستند و از لحاظ فرهنگی، علمی و سیاسی نقش خطیری را ایفا می کنند.

آیت الله عاملی با تأکید بر اهمیت تولید دانش در دانشگاه ها، گفت: اگر در تولید علم سهم و جایگاهی نداشته باشیم، بزودی همه چیز را از دست می دهیم و در یک بن بست وحشتناک علمی و مدیریتی دنیا قرار می گیریم.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: صاحبان علم دارای قدرت هستند و افرادی که بر مغزهای متفکر و تکنولوژی های برتر حاکمیت و مالکیت دارند، معادلات جهان را تغییر می دهند و بر دیگران برتری دارند.

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه « پایان نامه های دانشجویی چه جایگاهی در مسیر بازکردن راه عزت ملت دارد؟»، خاطر نشان کرد:ما انتظارات ویژه ای از مدیران دانشگاهی در جهت رشد علمی، تولید علم و ارتقاء رتبه دانشگاه ها در سطح جهان داریم.

آیت الله عاملی با بیان اینکه سرمایه های کلان علمی از دانشگاه آزاد اسلامی برخاسته است، گفت: جایگاه علمی این دانشگاه باید به خوبی تبیین شود و با استادان زبده ای که دارد به سمت افزایش کیفیت در همه ابعاد پیش برود و نیروهای انسانی و سرمایه های اصلی خود را ساماندهی و مدیریت کند.دانشگاه آزاد اسلامی می تواند غرور مقدس ملت و دانش پژوهان باشد.

ارتقاء فرهنگ و تقویت احساسات جمعی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی است

وی، ارتقاء فرهنگ و تقویت احساسات جمعی را از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و افزود: در نظام صیانت کشور، فرهنگ اصلی ترین نقش را ایفا می کند و کشورهای پیشرفته از طریق فرهنگ به اقتدار دست پیدا کرده اند و در تقویت احساسات جمعی همواره از «ما» به جای واژه «من» استفاده می کنند.

امام جمعه اردبیل در پایان با تأکید بر اینکه باید دانشجویان در یک فضای فاخر فرهنگی تنفس کنند، گفت: امیدوارم با همدلی و همکاری یک مجموعه آموزشی آرمانی در استان ارائه کنیم.

راه اندازی شرکت های کسب و کار و دانش بنیان/ مهارت محوری در دوره های کاردانی و کارشناسی

دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه رتبه ملی و بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی را حفظ و ارتقا می دهیم، گفت: همواره درمرزهای علم و دانش حرکت می کنیم.

وی با بیان اینکه سقف بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، هزار و 100 میلیارد تومان است، اظهار داشت: این بودجه باید به درستی در واحدهای دانشگاهی توزیع و هزینه شود.

دکتر رنجبر بر تقویت دوره های پُست داک در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد و افزود: راه اندازی استارت آپ ها (شرکت های کسب و کار) و شرکت های دانش بنیان با توجه به پتانسیل و ظرفیت های منطقه ای در هر کدام از استان های دانشگاه آزاد اسلامی در اولویت قرار گیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: باید مهارت محوری در دوره های کاردانی و کارشناسی با بازنگری دروس صورت گیرد و هدایت پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری باید به سمت مسأله محوری باشد.

وی به دشت مغان استان اردبیل به عنوان یک موقعیت ممتاز برای کسب و کار اشاره و تصریح کرد: باید از مزیتهای استانها به منظور کسب و کار و تولید علم به ثروت بهره ببریم.