جزئیات ارائه تسهیلات دانشجویی اربعین توسط دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب جزئیات ارائه تسهیلات دانشجویی اربعین توسط دانشگاه آزاد اسلامی
  • شنبه 22 مهر 1396
رضا نصیری مدیر‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی از تدوین و ابلاغ طرحی برای ارائه تسهیلات به دانشجویان متقاضی سفر اربعین در روزهای آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، رضا نصیری درخصوص وام دانشجویی سفر اربعین گفت: در حال تدوین طرحی برای ارائه تسهیلات رفاهی و آموزشی به دانشجویان برای سفر زیارتی اربعین هستیم. در این طرح مبلغ وام، زمان ثبت‌‌نام و سایر مسائل در نظر گرفته شده است که به زودی اطلاع‌رسانی‌ می‌شود و دانشجویان ‌می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

مدیر‌کل فرهنگی و اجتماعی درباره تسهیلات آموزشی مدنظر برای دانشجویان نیز گفت: باید رایزنی‌هایی انجام شود تا برای دانشجویانی که به این سفر زیارتی می‌روند، غیبت تحصیلی محسوب نشود. تمام این مسائل در این طرح در نظر گرفته می‌شود.