تولید رنگ پودری الکترواستاتیک آنتی باکتریال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

تصویر مطلب تولید رنگ پودری الکترواستاتیک آنتی باکتریال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
  • چهارشنبه 22 شهریور 1396
معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: ۲۶ محصول (دانش‌بنیان) تولیدی واحدهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه در حال تجاری‌سازی و یا آماده تجاری‌سازی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رودهن، دکتر مالک میرهاشمی معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن درباره فعالیت های مرکز رشد و شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور این واحد گفت: مرکز رشد واحدهای فناور واحد رودهن با دارا بودن 3 ساختمان در دو قسمت اداری و آزمایشگاه و کارگاه‌ها مشغول فعالیت است.

معاون پژوهش و فن‌آوری واحد رودهن افزود: 2 هسته فناور و 16 واحد فناور در حوزه های مختلف فنی مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و دامپزشکی در مرکز رشد واحد رودهن مستقر شده ‌اند. تعداد شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد 4 شرکت هستند و 3 واحد فناور نیز توسط کارگروه ارزیابی معاونت علمی، مورد ارزیابی دانش بنیان قرار گرفته اند.

میرهاشمی ادامه داد: تعداد 26 محصول تولیدی واحدهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور در حال تجاری سازی و یا آماده تجاری سازی هستند که از مهم ترین آنها می توان 4 قلم داروهای گیاهی که مراحل اخذ مجوز از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت را طی کرده و موفق به اخذ مجوز شده است، رنگ پودری اکسترواستاتیک، آنتی باکتریال، مکمل های غذائی آبزیان، تخم مرغ غنی شده، انواع بتن های سبک و شفاف، بلوک CLC، رنگ نانوئی ضدخش، محلول چرمینه ساز رنگ و سطوح، اسکنر دید در عمق تا 47 متر عمق زمین، انواع دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و لیزر کم توان را نام برد.

وی خاطرنشان کرد:‌ برای نخستین بار در کشور 2 دستگاه صنعتی توسط 2 واحد فناور مستقر در مرکز رشد واحد رودهن تولید شده اند که می توان دستگاه گاماکوتینگ ساخت شرکت رهپویان آبزی زیست فناور مورد استفاده تولیدکننده تجهیزات آزمایشگاهی تشخیص طبی که مراحل ثبت اختراع را نیز طی کرده است و نخستین اسکترو در نیمه صنعتی تولید چیپس رنگ پودری که توسط شرکت رنگین نانونهال تولید شده و مورد استفاده کارگاه ها، کارخانجات و آزمایشگاه های مهندسی رنگ است را نام برد.

میرهاشمی ادامه داد: نظر به هدف‌مندی فعالیت های پژوهشی در سال های اخیر و ساماندهی هزینه های فعالیت های پژوهشی، تمرکز اساسی در زمینه تامین زیرساخت های اطلاعات و فناوری، آزمایشگاه ها و کارگاه ها و مراکز رشد است. محور اساسی فعالیت ها هم تشویق اعضای هیات علمی به ارائه طرح های برون دانشگاهی و مشترک و سرمایه گذاری و حمایت در تولید محصولات شرکت های مستقر در مرکز رشد خواهد بود.

وی با بیان اینکه واحد رودهن به لحاظ داشتن کادر هیات علمی متخصص و مجرب توان برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی و تخصصی در زمینه های صنعتی برای موسسات و سازمان های دولتی به منظور اخذ R&D را دارد، گفت: رنگ پودری الکترواستاتیک آنتی باکتریال با برند واحد رودهن در نمایشگاه های داخل و خارج از کشور در بحث نانو، سال گذشته عرضه شده است.

میرهاشمی با بیان اینکه برنامه محوری، هدف گذاری و آینده پژوهی از مهم ترین رویکردهای پژوهش و فناوری بوده است، خاطرنشان کرد: دستگاه گاماکوتینگ، الکترودر تولید چیپس رنگ و مکمل های غذایی آبزیان با برند شرکت های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آماده تجاری سازی هستد.

وی یادآور شد: طرح توجیهی BP پنج شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحد رودهن به منظور مشارکت و سرمایه گذاری در فرایند تجاری سازی و ارسال آن به دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برای اخذ مجوزهای لازم تهیه شده است.

معاون پژوهش و فن‌آوری واحد رودهن در ارزیابی اقدام دکتر ولایتی در افزایش بودجه جذب نخبگان اظهار کرد:‌ با تامین بودجه پژوهانه، انجام تشویق های مالی پژوهشی، تامین بودجه فرصت های مطالعاتی، حمایت و کمک به استقرار شرکت های فناور و دانش بنیان و محصول تجاری و استادانی که در مرکز رشد فعالیت دارند، حمایت از ایده های قابل تبدیل به محصول تجاری و انگیزه بیشتری در آنان به منظور انجام فعالیت های پژوهشی فراهم خواهد کرد.