نخستین هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی سما شاهرود راه‌اندازی شد

تصویر مطلب نخستین هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی سما شاهرود راه‌اندازی شد
  • چهارشنبه 22 شهریور 1396
معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از راه‌اندازی نخستین هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی پسرانه شهرستان شاهرود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شاهرود، دکتر سید جواد حسینی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر توسعه مهارتها، گفت: حوزه معاونت سما شاهرود با توجه به امکانات وسیع و کامل مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اقدام به تأسیس و راه‌اندازی هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی پسران برای نخستین بار در سطح شهرستان کرده است.

حسینی افزود: این هنرستان از سال تحصیلی جدید اقدام به پذیرش و آموزش دانش آموزان خواهد کرد.

وی از ویژگی‌های ممتاز هنرستان جدید سما را ارتباط آن با دانشگاه دانست و اظهار کرد: بناست تا در تدریس دروس عملی این هنرستان از امکانات وسیع و مکان‌های موجود در مجموعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود استفاده شود و این ویژگی هنرستان ورزشی سما را از دیگر هنرستان‌های سطح استان متمایز کرده است.

حسینی بابیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مقاطع و گرایش‌های مختلف دارای رشته تربیت‌بدنی و نیز اساتید این رشته است، گفت: وجود چنین مرکز آموزشی در سطح شهرستان شاهرود یکی از الزامات بود تا بتواند استعدادهای فرزندان این خطه را در زمینه رشته‌های مختلف ورزشی شناسایی و برای مقاطع بالاتر معرفی کند که امروز با راه‌اندازی هنرستان ورزشی سما این امر محقق شده است.

وی افزود: امیدواریم باوجود اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود که در گرایش و مقاطع مختلف ورزشی در این دانشگاه مشغول به تدریس هستند، بتوانیم بازدهی خوبی در هنرستان ورزشی سما داشته باشیم.

معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: سعی می‌شود تا از بهترین مربیان موجود در استان و شهرستان برای تدریس نظری و عملی این هنرستان استفاده شود و این هنرستان از لحاظ امکانات سخت‌افزاری و سایر امکانات و تجهیزات هیچ چیزی از استانداردهای کشوری کم ندارد.

حوزه معاونت سما شاهرود با داشتن آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما، دبیرستان پسرانه، ابتدایی دخترانه و پسرانه، پیش‌دبستانی مستقل، آموزشگاه زبان‌های خارجی از مراکز علمی و آموزشی مطرح در شهرستان شاهرود به شمار می آید.