در بازدید هیات دانشگاهی رومانی از واحد علوم و تحقیقات مطرح شد:

تصویر مطلب واحد علوم و تحقیقات و دانشگاه پیتشتی رومانی در چارچوب برنامه اراسموس موافقت نامه امضا می کنند
  • سه شنبه 21 شهریور 1396
یک هیات رومانیایی متشکل از پروفسور دومیترو کرلشان رئیس دانشگاه پیتشتی و پروفسور دولاما رئیس دپارتمان حفاظت پرتویی انستیتو پژوهش های هسته ای رومانی و پروفسور جورجتا کرلشان مسئول امور بین الملل طی دو روز از بخش های علمی، آموزشی و آزمایشگاهی واحد علوم و تحقیقات بازدید و با برخی از مسئولان این واحد نشست های گسترش همکاری برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، در نشست مقدماتی با هیات رومانیایی که با حضور برخی از روسای دانشکده ها و مسئولان واحد برگزار شد، دکتر حمیدرضا غفارزاده مدیرکل امور بین الملل این واحد به معرفی اجمالی ساختار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات و توانمندی های این واحد پرداخت.

دکتر محمود قرآن نویس رئیس مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای واحد علوم و تحقیقات نیز در این نشست بر لزوم کاربردی بودن همکاری ها تاکید کرد.

همچنین دکتر پذیرنده، دکتر جهانفرنیا و دکتر مظفری از اعضای هیات علمی این واحد از همکاری بین المللی استقبال کردند.

هیات رومانیایی در این جلسه توضیحاتی در خصوص دانشگاه پیتشتی ارائه کرده و تاکید داشتند این دانشگاه در همه زمینه های علمی به جز پزشکی، مهندسی عمران و معماری در همه سطوح فعالیت دارد و در زمینه همکاری های بین المللی بسیار فعال است.

دومیترو کرلشان رئیس دانشگاه پیتشتی توضیحاتی درخصوص همکاری این دانشگاه با صنعت به ویژه خودروسازی، طراحی و اجرای دوره های کارشناسی ارشد مورد نیاز صنعت و همکاری با اتحادیه اروپا و سازمان بین المللی انرژی هسته ای ارائه کرد.

این هیات دانشگاهی از دانشکده های فنی، فیزیک و آزمایشگاه های واحد علوم و تحقیقات بازدید کرد تا با التفات به توانمدی ها و نیازهای مشترک مقدمات نهایی شدن موافقتنامه واحد علوم و تحقیقات و دانشگاه پیتشتی در زمینه تبادل اساتید در چارچوب برنامه اراسموس و نیز موافقتنامه سه جانبه میان واحد، پیتشتی و انستیتوی پژوهش های هسته ای فراهم شود.

هیات رومانیایی در نشست نهایی با مسئولان واحد علوم و تحقیقات که پس از بازدید این هیات از دانشکده ها و آزمایشگاه و گفتگو با اساتید و روسای دانشکده ها صورت گرفت، نسبت به میزان توانمندی ها و امکانات واحد علوم و تحقیقات ابراز شگفتی کرده و بر قصد خود نسبت به گسترش همکاری های دانشگاهی تاکید کردند.

در نشست نهایی و پس از تبادل نظر طرفین، مقرر شد موافقتنامه تبادل اساتید پس از تایید رئیس واحد علوم و تحقیقات اجرایی شود. همچنین پیش نویس یادداشت تفاهم سه جانبه ای میان دانشگاه پیتشتی، واحد علوم و تحقیقات و انستیتوی پژوهش های هسته ای رومانی از سوی دانشگاه پیتشتی تهیه شود.

تدوین و تصویب موافقتنامه ای جدید از سوی دانشگاه پیتشتی برای تبادل دانشجو از محل برنامه اراسموس نیز از جمله توافقات صورت گرفته در این نشست بود.

همچنین در این جلسه مقرر شد طرفین کوشش کنند تا سازمان های انرژی هسته ای ملی در جریان تهیه و تصویب یادداشت تفاهم سه جانبه قرار گیرد تا بتوان از امکانات این سازمان ها و ارتباط آنها با سازمان انرژی هسته ای بین المللی بهره مند شد.

براساس این گزارش، استفاده طرفین مورد تفاهم از امکانات Webinar برای برگزاری کلاس، سمینار و کنفرانس، از دیگر موارد قابل توجه این توافق اولیه بوده است.