رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

تصویر مطلب ایجاد رشته های مهارتی و کاربردی در واحد کرمان /طرح ساها تجلی عینی اقتصاد مقاومتی است
  • سه شنبه 21 شهریور 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ایجاد رشته های مهارتی و کاربردی مورد نیاز استان و تربیت فارغ التحصیلان ماهر و متخصص را از رسالت های مهم این دانشگاه دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرمان، دکتر منظری توکلی در نشست خبری ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: یکی از چشم انداز های دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت جدید ،کاهش وابستگی به شهریه از طریق تولید علم به ثروت است که تاسیس 7 مرکز رشد، 2 شرکت دانش‌بنیان، ایجاد شهرک فناوری آزاد(شفا) و سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد(ساها) را می توان از جمله اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برای تحقق این چشم انداز معرفی کرد.

منظری‌توکلی با تشریح پتانسیل های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، آن را یکی از قطب هاب آموزشی استان معرفی کرد و گفت: این دانشگاه با پرورش فارغ التحصیلان کارآزموده و متخصص بار بزرگی را از دوش سیستم آموزش عالی کشور و وزارت علوم و وزارت بهداشت برداشته است.

وی افزود: در مجموع 979 رشته تحصیلی در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان دایر است که از این تعداد 255 رشته متعلق به واحد کرمان است.

دبیر هیات امنای استان کرمان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان تاکنون 166653 فارغ‌التحصیل و دانش‌آموخته را پرورش وبه جامعه تحویل داده است که از این تعداد 57160 نفرآن متعلق به واحد کرمان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تحصیل در واحد های این استان را فرصتی مغتم برای متقاضیان دانست و گفت: 324 ساختمان به متراژ 433 هزار و 477 متر مربع در واحد های دانشگاهی استان وجود دارند که 71 ساختمان با متراژ 109389 مترمربع در تملک واحد کرمان است.»

رئیس شورای سیاست گذاری سازمان سما در استان کرمان با تشریح سایر امکانات و پتانسیل های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اظهار کرد: 35000 متر مربع پارک و اماکن تفریحی و همچنین 57 آزمایشگاه و 12 کارگاه آموزشی در واحد کرمان آماده خدمات رسانی به دانشجویان است

این مقام مسئول ، سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد(ساها) و شهرک فناوری آزاد(شفا) را دو طرح بنیادی در دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کرد و گفت: این دانشگاه با اتصال مجموعه بزرگ آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های خود در شبکه‌ای به نام ساها، ضمن یاری پژوهشگران و مخترعان از صرف هزینه‌های غیرضروری جلوگیری کرده است.

وی با اعلام پیشرفت 80 درصدی طرح ساهای واحد کرمان، این طرح را تجلی عینی اقتصاد مقاومتی دانست که برپایه شاخص‌های تبیین و ابلاغ شده از سوی رهبر انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اجرایی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با بیان این موضوع که شهرک‌های فناوری به عنوان یکی از نهاد‌های اجتماعی موثر در امر تجاری‌سازی،توسعه فناوری، توسعه اقتصاد دانش‌‌مدار و اشتغال‌زایی تخصصی مورد توجه بسیاری واقع شده است، گفت: شهرک فناوری آزاد (شفا) واحد کرمان با پیشرفت 75 درصدی، در سایتی با مساحت 80 هکتار ودر مجاورت شهر محی آباد کرمان قرار دارد.

وی ادامه داد: این شهرک‌، محیطی مناسب برای استقرار و حضور حرفه‌ای کسب و کارهای فناور تولیدی، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع، مشاوران خبره و موسسات پژوهشی و آموزشی است که در تعامل سازنده با یکدیگر به فعالیت­های مرتبط با حوزه تخصصی شهرک اشتغال دارند.

رئیس واحد کرمان با تشریح زیرساخت های مناسب واحد کرمان برای تحصیل علاقمندان به علم و دانش، گفت: در حال حاضر واحد کرمان با 45 رشته دکترای تخصصی، 119 رشته کارشناسی ارشد، 56 رشته کارشناسی پیوسته و 25 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و با ایجاد مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی،آماده پذیرش دانشجو ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به داوطلبان است.

منظری توکلی با بیان اینکه دانشگاه‌های فعلی با تغییر رویکرد، ازآموزش‌محوری و پژوهش‌محوری به سمت کارآفرینی حرکت کرده اند، دانشگاه آزاد اسلامی را از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست که باید در حوزه های مختلفی همچون تحقیق، آموزش و پژوهش از دانشگاه‌های نسل سوم باشد و فارغ التحصیلان کارآفرین پرورش داده و به جامعه تحویل دهد.

وی ایجاد رشته های مهارتی و کاربردی مورد نیاز استان و تربیت فارغ التحصیلان ماهر و متخصص را یکی از رسالت های مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان معرفی کرد و عنوان کرد: دانشجوی مولد پس از فارغ‌التحصیلی می‌تواند راهی بازار کار شده و نقش اساسی دررونق اقتصادی کشور ایفا می کند.