تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام دانشگاه برتر در برگزاری طرح ضیافت اندیشه در کشور
  • یکشنبه 19 شهریور 1396
مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه در واحد ایلام با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام واعضای هیات علمی با محوریت نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی همتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان ایلام در این مراسم گفت: در سایه همدلی و همراهی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و نهاد رهبری در این دانشگاه تاکنون 5 عنوان دانشگاه برتر در امر برگزاری طرح ضیافت اندیشه در بین دانشگاه های استان ایلام و همچنین سه سال متولی به عنوان دانشگاه برتر در بین دانشگاه های کشور توسط واحد ایلام کسب شده است که افتخاری بزرگ برای استان و جامعه دانشگاهی ایلام است.

حجت‌الاسلام همتی ادامه داد: هدف از برگزاری طرح ضیافت اندیشه توانمندسازی اساتید در کسب مهارت های علمی، افزایش دیدگاه های سیاسی و فرهنگی آنان است.

وی بیان کرد: حضور در مزار شهدای گمنام و تجدید میثاق با آرمان های بلند شهدا، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و اعزام اعضای هیات علمی شرکت کننده در این طرح به کربلای معلی و نجف اشرف از برنامه های جانبی این طرح است.

همتی گفت: کلاس های آموزشی این دوره نیز با حضور اساتید برجسته کشوری از جمله دکتر بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه و صاحب نظر در مباحث غرب شناسی و دکتر اسلامی از اساتید حوزه اخلاق و... برگزار می شود.

معاون دانشجویی فرهنگی واحد ایلام نیز در این مراسم گفت: غدیر سرچشمه فکری و بستر حقیقت است.

نصرت اله حیدری اضافه کرد: انقلاب اسلامی پرتوی از غدیر برای تحقق آرمان های غدیر است.

وی بیان کرد: امروز انقلاب اسلامی با هجمه همه جانبه غرب مواجه است، لذا برای دفاع از کیان انقلاب اسلامی باید دشمن را شناخت .

وی راهبرد کنونی دشمن را بهره گیری از شیوه های نرم بیان کرد و گفت: اساتید به عنوان افسران جنگ نرم باید برای مواجهه با این جنگ آموزش ببینند.

حیدری طرح ضیافت اندیشه را گامی در این راستا دانست و گفت: امید است با تعالی اندیشه و ارتقاء معرفت فکری اساتید بتوان بنیان های فکری انقلاب را در دانشگاه تقویت کرد.

در ابتدای این جلسه نیز دکتر محمد میرزایی حیدری دبیر هم اندیشی اساتید ضمن خیر مقدم به حضار گفت: طرح ضایفت اندیشه یکی از بهترین طرح های افزایش دانش افزایی اساتید است.