در جریان بازدید از ساختمان رسانه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛

افتتاح چهار مرکز تخصصی خبرگزاری آنا توسط دکتر ولایتی

تصویر مطلب افتتاح چهار مرکز تخصصی خبرگزاری آنا توسط دکتر ولایتی
  • پنج شنبه 16 شهریور 1396
رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، در جریان بازدید از رسانه‌های این دانشگاه، مراکز تخصصی خبرگزاری آنا را افتتاح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی‌اکبر ولایتی در حاشیه نشست مطبوعاتی در محل ساختمان‌ رسانه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی از ساختمان رسانه های این دانشگاه بازدید کرد .

رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از خبرگزاری آنا، مرکز آموزش‌های آزاد، مرکز افکارسنجی، مرکز پژوهش ها و آژانس فضای مجازی این رسانه را افتتاح کرد. این مراکز قرار است در راستای ماموریت های تعریف شده علاوه بر افزایش کیفیت خروجی این خبرگزاری به صورت فراگیر به ارائه خدمات به عموم دستگاه ها و نهادها به خصوص دانشگاه ها بپردازد .

همچنین چند طرح فرهنگی شامل پایگاه بسیج رسانه‌‌ای شهید حججی و اولین مهد قرآن چند زبانه دانشگاه آزاد اسلامی نیز با حضور دکتر ولایتی، در ساختمان رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.