مدیرکل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد؛

برنامه دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش 50 هزار دانشجوی خارجی

تصویر مطلب برنامه دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش 50 هزار دانشجوی خارجی
  • شنبه 11 شهریور 1396
مدیرکل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه طی ۵ سال افزایش می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر حسین ابراهیمی مدیر کل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی گفت: درحال حاضر در واحدهای برون مرزی و واحدهای داخل کشور دانشگاه آزاد اسلامی، ۸ هزار و ۴۰۰ دانشجو خارجی مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، باید تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه طی ۵ سال آینده افزایش یافته و به ۵۰ هزار نفر برسد.

مدیرکل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: برنامه هایی برای جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی طراحی شده است که راه اندازی سامانه پذیرش به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در این راستا بوده است.