در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسید:

مزین شدن نام دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد به نام شهید حججی

تصویر مطلب مزین شدن نام دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد به نام شهید حججی
  • یکشنبه 22 مرداد 1396
  • 1995
جلسه هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی روز یکشنبه 22 مردادماه به ریاست دکتر ولایتی رئیس هیئت موسس و امنای این دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این جلسه دکتر ولایتی با یادآوری رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان عرصه مقاومت و ایستادگی و مدافعان حرم ، یاد و نام آنان را گرامی داشت و با تجلیل از جهادگران عرصه مقاومت و قهرمانان دفاع مقدس از اسلام راستین علیه تکفیری های وابسته به وهابیت و افراطی ها و تکفیری های تروریست ، شهادت مدافع حرم و ایثارگر عرصه مقاومت و پیروزی شهید حججی را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ، ملت بزرگ ایران و خانواده محترم شهید سعید حججی تبریک و تسلیت گفت .
در این جلسه مصوب گردید نام دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد به نام شهید عزیز حججی مزین و تغییر یابد.
در این جلسه دکتر محمد مهدی طهرانچی به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و همچنین سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ،دکتر حمدلله منظر توکلی به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و واحد کرمان و دکتر مهدی ملک نژاد به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد به تصویب رسید.
در ادامه جلسه همچنین دکتر رهبر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص اصلاح ساختار پیشنهادی مطالبی را ارائه و اعضای هیئت امناء دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را بیان نمودند و در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند و دکتر ولایتی هم در این زمینه بر ضرورت چابک سازی و استفاده از ظرفیت های دانشگاه تاکید کرد.