سرپرست واحد مشهد با حضور دکتر رهبر معرفی شد

تصویر مطلب سرپرست واحد مشهد با حضور دکتر رهبر معرفی شد
  • پنج شنبه 19 مرداد 1396
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد با حضور دکتر فرهاد رهبر معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور در مشهد مقدس در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد شرکت کرد.

دکتر علی اصغر تروهید رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام مجید نصیری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، روسای دانشگاه‌های فردوسی، علمی کاربردی و ....، اعضای شورای شهر مشهد، مشاور استاندار، عبدالمجید حلمی رئیس پیشین واحد مشهد و معاون اداری مالی واحد علوم تحقیقات و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهری در این مراسم حضور داشتند.

در این مراسم که جمعی از مسئولان به سخنرانی پرداختند از زحمات دکتر عباس شیخ الاسلامی در مدت سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد قدردانی و دکتر مهدی ملک نژاد به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد معرفی شد.