به‌مناسبت روز خبرنگار

شروط شهدا درستی، پاکی دینداری و اخلاق است

تصویر مطلب شروط شهدا درستی، پاکی دینداری و اخلاق است
  • سه شنبه 17 مرداد 1396
شب گذشته ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهیدان صارمی و باغبانی دیدار و از رشادت های این دو شهید خبرنگار تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر ‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شب گذشته به مناسبت روز خبرنگار با خانواده‌های شهیدان صارمی و باغبانی دیدار کرد.

دکتر رهبر در این دیدار ضمن تقدیر از جایگاه رفیع شهدای انقلاب اسلامی، مدافعان حرم و شهید صارمی به عنوان نماد و الگوی خبرنگاری گفت: کسانی که در این مسیر قدم برداشتند و توفیق شهادت نصیب آنها شده، شروطی دارند مانند اخلاق، درستی، پاکی و دینداری و ما اگر بخواهیم در این مسیر طی طریق کنیم باید این خصیصه‌ها را در خود تقویت نمائیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: امروز آمده‌ایم تا بگوییم شما خانواده شهدا تنها نیستید و ما در کنار شما هستیم چرا که خانواده دانشگاه آزاد اسلامی، خانواده بزرگی است که فرزند خودش را در راه آزادگی داده است و ما وظیفه داریم تا مانند اعضای یک خانواده تلاش کنیم تا اجر این عمل را به جا بیاوریم.

گفتنی است پسر شهید صارمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی است و هادی باغبانی، شهید مستندساز مدافع حرم نیز خود دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.