طی حکمی صورت گرفت:

تصویر مطلب تأکید دکتر ولایتی بر استمرار وظیفه حساس و مهم دکتر نوریان به عنوان دبیر کل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی
  • دوشنبه 26 تیر 1396
دکتر ولایتی با صدور حکمی بر استمرار وظیفه حساس و مهم دکتر نوریان به عنوان دبیر کل هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در حکم خود آورده است:

جناب آقای دکتر علی محمد نوریان

ضمن تشکر از تلاش های ارزشمند حضرتعالی در دوره سه ماه سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی، ضروری است که کماکان به وظیفه حساس و مهم دبیرکلی هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه دهید. طبیعی است که آقای دکتر فرهاد رهبر ـ سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی ـ از تجربیات شما به عنوان یک مشاور امین و کاردان استفاده خواهند نمود.

توفیقات حضرتعالی را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

علی اکبر ولایتی

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی