عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:

تصویر مطلب فرهاد رهبر رای بالای شورای عالی انقلاب فرهنگی را کسب می‌کند/ تصمیم هیات امنا نشان‌دهنده توجه دانشگاه به رویکرد شوراست
  • دوشنبه 26 تیر 1396
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: دکتر فرهاد رهبر حتماً رای بالایی از شورای انقلاب فرهنگی کسب می‌کند و به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معرفی می‌شود. رهبر برنامه‌های کاربردی زیادی برای دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، محمدعلی کی‌نژاد به انتخاب فرهاد رهبر به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب بسیار مناسبی داشتند و آقای رهبر را به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کردند.

او ادامه داد: آقای رهبر سابقه ریاست دانشگاه تهران را در کارنامه خود دارد، دانشگاه آزاد اسلامی هم دانشگاه بزرگی است و باید افرادی منصوب شوند که از اساتید برجسته باشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این تصمیم اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی نشان می‌دهد که دانشگاه به رویکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی اهمیت می‌دهد و افرادی دانشگاهی را برای مدیریت این دانشگاه انتخاب می‌کند. هر سه عضوی که به هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ملحق شدند، افراد دانشگاهی و روسای بهترین دانشگاه‌ها بودند.

کی‌نژاد گفت: آقای رهبر حتماً رای بالایی از شورای انقلاب فرهنگی دریافت خواهد کرد و به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معرفی می‌شود.

او درباره رویکرد دکتر رهبر در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: آقای رهبر فردی با تحصیلات و معلومات اقتصادی است و حتما موضوع اقتصاد دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی را مدنظر خواهد داشت و قطعاً برنامه‌های کاربردی زیادی برای این دانشگاه دارد.