دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در سکوی قهرمانی آسیا

تصویر مطلب دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در سکوی قهرمانی آسیا
  • دوشنبه 29 خرداد 1396
کشتی‌گیر آزادکار همدانی و دانشجوی رشته تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، مدال طلای رقابت‌های کشتی قهرمانی جوانان آسیا را به گردن آویخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد همدان، دانیال شریعتی نیا دانشجوی رشته تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در وزن 96 کیلوگرم کشتی قهرمانی جوانان آسیا با غلبه بر حریفان خود بر سکوی قهرمانی ایستاد.

شریعتی نیا در این رقابت‌ها پس از استراحت در دور نخست، دور دوم موهامت روزی کولی اف از ترکمنستان را با نتیجه 10 بر صفر از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه‌نهایی رسید. در مرحله نیمه نهایی نیز با نتیجه 10 بر صفر ابراهیم الهام جانوف از ازبکستان را مغلوب کرد و راهی دیدار فینال شد.

وی در دیدار نهایی این رقابت‌ها کانتورو تالانتبک اولو از قرقیزستان را نیز با نتیجه 10 بر صفر شکست داد و به مدال طلا دست‌یافت.