مدیرکل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد؛

معرفی فرهنگ، تمدن، زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه های کشورهای اسلامی و همسایه

تصویر مطلب معرفی فرهنگ، تمدن، زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه های کشورهای اسلامی و همسایه
  • یکشنبه 21 خرداد 1396
مدیر کل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی به ویرایش جدید مفاد تفاهم نامه های همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه های خارج از کشور اشاره کرد و گفت: معرفی فرهنگ، تمدن، زبان و ادبیات فارسی به دانشگاه های کشورهای مختلف و توسعه هنر و معماری اسلامی-ایرانی در سطح بین المللی از جمله مفاد جدید تفاهم نامه های تیپ است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابراهیمی مدیرکل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به گستردگی دانشگاه آزاد اسلامی در داخل و خارج کشور و همچنین وجود بستر آموزش الکترونیکی تحت عنوان واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی و با توجه به سیاست های دکتر ولایتی رییس هیات موسس وهیات امنا و دکتر نوریان سرپرست دانشگاه ،توجه ویژه به کشورهای اسلامی و همسایه مشابه عراق و افغانستان در دستور کار جدی اداره کل بین الملل قرار گرفته است.

مدیرکل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه با توجه به شرایط جدید جهانی و بسترهای نوین ایجاد شده در روابط ایران با سایر کشورها، فعالیت های جدیدی در اداره بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته، گفت: از جمله این فعالیت ها می توان به همکاری و ارتباطات دانشگاه از طریق نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج کشور، فعالیت های بین المللی در حوزه پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز تحقیقاتی و دستیابی به همیاران علمی خارجی، برگزاری دوره های مشترک تحصیلات تکمیلی با دانشگاه های معتبر خارجی، امکان استفاده سامانه های داخلی دانشگاه برای غیر ایرانیان در قالب یک شبکه بین المللی دانشگاهی و ... اشاره کرد.

وی به تفاهم‌ نامه همکاری میان ایران و عراق برای ایجاد شعب دانشگاه آزاد اسلامی در این کشور اشاره کرد و افزود: این تفاهم نامه راه را برای ایجاد شعبات دانشگاه‌آزاد اسلامی در کشور عراق فراهم خواهد کرد.

ابراهیمی با بیان اینکه وجود واحدهای جامع در سراسر کشور از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی جهت تشکیل شبکه بین المللی و ایجاد شعبات در کشورهای همسایه است، گفت: وجود واحدهای جامع و برون مرزی فعال ، دارا بودن بستر آموزش مجازی و الکترونیکی و امکان آموزش به کلیه فارسی زبانان سراسر کشور در فاز اول و آموزش زبان انگلیسی در فاز دوم برای رشته های پر متقاضی، وجود نیروی متخصص فعال در واحدهای دانشگاهی از جمله امکانات دانشگاه‌آزاد اسلامی در راستای ایجاد همکاری با کشورهای اسلامی مورد تاکید ریاست هیات موسس و هیات امنای این دانشگاه است.