تصویر مطلب دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی
  • شنبه 13 خرداد 1396
دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با عصر امروز در محل سازمان مرکزی دانشگاه‌آزاد اسلامی با دکتر محمد مهدی زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این دیدار دکتر زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی انتصاب دکتر نوریان به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت.

همچنین دکتر نوریان به ارائه گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه‌ آزاد اسلامی و اقدامات آتی برای رشد کیفی این مجموعه پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در این رابطه نیاز به همکاری و مساعدت مجلس شورای اسلامی دارد. دکتر زاهدی نیز در این دیدار قول مساعد همکاری کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.