دکترحسین زاده لطفی:

تصویر مطلب انتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی هفته دوم اردیبهشت ماه آغاز می شود
  • چهارشنبه 30 فروردین 1396
دکتر فرهاد حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: انتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی هفته دوم اردیبهشت ماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین زاده لطفی گفت: کلیه داوطلبانی که با توجه به نتایج اعلام شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند، می توانند در صورت تمایل در هفته دوم ادریبهشت ماه با مراجعه به سامانه www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به امکان انتخاب حداکثر 20 رشته / محل متناسب با کد رشته امتحانی توسط هر داوطلب از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته در هفته آینده خبر داد.

چگونگی و نحوه انتخاب رشته داوطلبان و زمان دقیق شروع انتخاب رشته داوطلبان متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی طی اطلاعیه ای در هفته آینده اعلام خواهد شد.