اجلاس 71؛ دانش، فرهنگ و اقتصاد/16/

تصویر مطلب سالارآملی در گفت‌وگو با فارس: دیپلماسی علمی جزء اولویت‌های دانشگاه آزاداسلامی است/روند مثبت دانشگاه آزاداسلامی در توسعه بین‌المللی
  • سه شنبه 17 اسفند 1395
قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل گفت: دانشگاه آزاداسلامی در توسعه همکاری‌های بین‌المللی روند مثبتی داشته و به همین دلیل ما از همکاری دانشگاه آزاداسلامی در دیپلماسی علمی بهره‌گیری می‌کنیم.

حسین سالارآملی قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر هشت هزار و 269 دانشجو در خارج از کشور دارد و در زمینه روابط بین‌الملل پیشرفت مثبتی داشته است.

وی افزود: روند توسعه بین‌المللی دانشگاه آزاداسلامی مثبت است و مسئله دیپلماسی علمی یکی از اولویت‌های این دانشگاه به شمار می‌رود.

سالارآملی اظهار داشت: ما در وزارت علوم همکاری تنگاتنگی با دانشگاه آزاداسلامی داریم و حتما این دانشگاه در دیپلماسی علمی موفق می‌شود و ما از همکاری‌های این دانشگاه استفاده می‌کنیم.