تصویر مطلب اعلام نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی 1395دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 6 بهمن 1395
نتایج  انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی 1395 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت14امروز چهار شنبه 6 بهمن اعلام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان شرکت کننده در این مرحله از تکمیل ظرفیت آزمون های فوق می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتیجه انتخاب رشته خود اطلاع یابند.

بازیابی شماره داوطلبی و پرونده از طریق شماره تلفن گویای 4743 و شماره گیری کلیدشماره 3 فراهم می باشد.

پذیرفته شدگان می توانند روزهای شنبه و یکشنبه 9 و 10 بهمن ماه جهت ثبت نام به واحد دانشگاهی پذیرفته شده خود، مراجعه کنند.

شایان ذکر است پذیرفته شدگان جهت اطلاع از زمان دقیق ثبت نام خود و مدارک لازم می توانند به اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش که در سامانه sanjesh.iau.ac.ir قرار داده شده، مراجعه کنند.