آگهی فراخوان شناسایی فعالان خدمات مشاوره­ای و سرمایه­ گذاری

تصویر مطلب آگهی فراخوان شناسایی فعالان خدمات مشاوره­ای و سرمایه­ گذاری
  • چهارشنبه 29 دی 1395

سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد جهت خدمات مشاوره­ای سرمایه­ گذاری، اقدام به شناسایی مشاوران واجد صلاحیت در زمینه بررسی BP و FS طرح­های اقتصادی نماید. لذا از کلیه مشاوران، دارای گواهی سازمان برنامه و بودجه- دفتر امور مشاوران و پیمانکاران یا سایر مراجع ذی­صلاح، دعوت می شود تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 04/11/1395 مدارک مورد نیاز جهت ارزیابی کیفی اشخاص حقوقی مشاوره­ای سرمایه­گذاری، در پاکت در بسته، به آدرس تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری شمال، میدان دانشگاه ، بلوار حصارک، سازمان مرکزی، بلوک دو اداری، طبقه ششم، معاونت امور اقتصادی و سرمایه­ گذاری دانشگاه آزاد اسلامی- دفتر امور اقتصادی تحویل دهند.

الف) معیار های ارزیابی کیفی:

1. داشتن شخصیت حقوقی.
  2. داشتن گواهی مربوط از سازمان برنامه و بودجه – دفتر امور مشاوران و پیمانکاران یا سایر مراجع ذی­صلاح قانونی.
  3. دارا بودن توانمندی فنی لازم.
  4. حسن سابقه و سوابق اجرایی در انجام امور پروژه­ها.
  5. داشتن تجربه و دانش لازم در زمینه مورد نظر.

ب) مدارک موردنیاز:

1. تصویر اساسنامه و آخرین آگهی تغییرات روز نامه رسمی شرکت.
  2. تصویر گواهی­های سازمان برنامه بودجه- دفتر امور مشاوران و پیمانکاران یا سایر مراجع ذی­صلاح.
  3. اسامی پرسنل تمام وقت و پاره وقت شرکت به تفکیک مدارک تحصیلی.
  4. رزومه­ای از پروژه­ها و فعالیت­های شرکت.
  5. در صورت فعالیت در گذشته، فهرست کار فرمایان قبلی به همراه تصاویر رضایت نامه­های آنان.
  6. سایر تأییدیه­ها و گواهی نامه­ها از مراجع ذی­صلاح.
  7. سایر مدارک مفید به تشخیص متقاضی که در بررسی و تأیید صلاحیت می تواند مژثر باشد.
  • کلیه مدارک فوق می بایست ممهور و دارای امضاء مجاز باشد.
  • پیشنهاد دهندگان محترم می بایست دارای شماره ثبت شرکت باشند.
  • بدیهی است اسناد مناقصه پس از ارزیابی اولیه در اختیار پیمانکاران واجد شرایط و تعیین صلاحیت شده قرار خواهد گرفت،
  • دانشگاه آزاد اسلامی در بررسی صلاحیت، مطابق مقررات خود عمل نموده و صرف اخذ مدارک شناسایی از متقاضیان، هیچ گونه حقی برای آنها ایجاد نخواهد نمود.

سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی