اولین روز دانشگاه آزاد اسلامی بدون آیت‌الله/ هزاران نفر برای همدردی آمدند

تصویر مطلب اولین روز دانشگاه آزاد اسلامی بدون آیت‌الله/ هزاران نفر برای همدردی آمدند
  • چهارشنبه 22 دی 1395
مجلس ترحیم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی امروز به دعوت رییس و هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی در مرکز اسلامی پیامبر اعظم دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و شماری از مقامات و مسوولان کشوری در آن حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، از حوالی ساعت 14 امروز مجلس ترحیم بنیانگذار و رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در مسجد امام علی (ع) مرکز اسلامی پیامبر اعظم دانشگاه آزاد اسلامی آغاز و در همان دقایق اولیه برگزاری مراسم ظرفیت سالن به دلیل ازدحام جمعیت تکمیل شد.

خانواده مکرم آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت‌الله سیدحسن خمینی، حجت‌الاسلام و المسلمین ناطق نوری، رییس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری؛ دکتر حمید میرزاده، رییس دانشگاه آزاد اسلامی؛حجت الاسلام مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهوری؛ دکتر محمدفرهادی، وزیر علوم؛ دکتر حسن هاشمی، وزیر بهداشت؛ محمود واعظی، وزیر ارتباطات؛ علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی؛ محمدرضا عارف، حجت‌الاسلام حسن نمازی، معاونان دانشگاه آزاد اسلامی، روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، غلامحسین کرباسچی، حجت الاسلام منتجب نیا، حجت‌الاسلام محسن رهامی و ... از جمله افرادی هستند که در دقایق اولیه در این مراسم حضور پیدا کردند.

حمیدانصاری، قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، علی جنتی، محمود گودرزی، عبدالله نوری، سیدحسین هاشمی، استاندار تهران؛ حجت الاسلام حجتی کرمانی، دکتر علی کرمانی، دکتر میرمحمدی و ... نیز از دیگر حضار در این مراسم هستند.

شماری از سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های خارجی، برخی از نمایندگان فعلی و سابق مجلس شورای اسلامی، برخی از اعضای شورای شهر تهران، حجت الاسلام قدرت الله علیخانی، حجت الاسلام اشرفی اصفهانی و ... نیز از دیگر حاضران در این مراسم هستند.

برخی از وزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی و هنرمندان نیز در این مراسم حضور دارند.

علیرغم آنکه ساعت 15 به عنوان ساعت رسمی مراسم اعلام شده بود اما از حوالی ساعت 14 ظرفیت بیش از 2500 نفره مسجد امام علی (ع) که در مرکز اسلامی پیامبر اعظم واقع شده تکمیل و این در حالیست که اکثر افراد حاضر دقایقی پس از فاتحه خوانی و ابراز همدردی با خانواده آیت الله هاشمی مسجد را ترک و افراد جدید وارد مسجد می شدند.

پلیس راهور تهران نیز با اشاره به برگزاری این مراسم از اتخاذ تدابیر ترافیکی در محورهای منتهی به سازمان مرکزی خبر داده و عوامل انتظامی نیز باحضور در محل نسبت به تامین امنیت این مراسم اقدام کرده‌اند.