در مراسم روز دانشجو واحد تهران غرب صورت گرفت:

رونمایی از بازی رایانه ای شهیدان مدافع حرم

تصویر مطلب رونمایی از بازی رایانه ای شهیدان مدافع حرم
  • چهارشنبه 17 آذر 1395
مراسم بزرگداشت روز دانشجو بعد از ظهر دیروز با حضور دکتر محمد دادگان معاون ورزش، دکتر محمد تقی طباطبایی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر حبیب‌الله اسماعیلی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی، دکتر نصیرزاده مسئول بسیج کارکنان، دکتر پروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی در دانشکده فنی مهندسی این واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم از اولین بازی مدافعان حرم که از سوی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب طراحی شده بود رونمایی شد. شخصیت اصلی این بازی کیانوش رستمی و نفر دوم امیر نوری بازیگر سینما و تلویزیون و سوم شهید سید مصطفی موسوی است که در حین بازی شهید می‌شود. این بازی از سوی مادر شهید موسوی و با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

دانشجو نباید اسیر بازی های سیاسی شود

دکتر محمد دادگان معاون ورزش دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو گفت: من با 43 سال سابقه از زمان دانشجویی تا الان فقط می‌خواهم بگویم که پیام آن دانشجویانی که آن زمان خون دادند این بود که ما آزاد به دنیا آمده‌ایم و اجازه داریم آزادانه صحبت کنیم.

دادگان افزود: من به شما دانشجویان در محیط‌های علمی توصیه می‌کنم که بدانید ورزش در همه دنیا سرگرمی است و در ایران سرگرم کننده است.

وی با دعوت دانشجویان به پیگیری اخبار واقعی و صحیح گفت: دانشجو نباید اسیر بازی های سیاسی شود و فریب جریان سازی های رسانه ای را بخورد.

معاون ورزش دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: فعالیت سیاسی دانشجویان نباید به شکلی باشد که اسیر منافع گروهی سیاسی و اقتصادی بازیگران سیاست شوند بلکه دانشجو باید به دنبال آگاهی واقعی باشد.

توسعه شرکت های دانش بنیان فرهنگی از برنامه های راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی است

در ادامه حبیب‌الله اسماعیلی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ساختن بازی‌های رایانه‌ای از منظر فرهنگی به تعمیق مناسبات فرهنگی و ارتباطات فرهنگی و مذهبی کمک می‌کند.

اسماعیلی افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس برنامه راهبردی خود در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان فرهنگی و اجتماعی با عنایت و درایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اقدامات زیادی را انجام داده است و در حال توسعه این شرکت ها است که واحد تهران غرب هم در این زمینه پیشتاز بوده است.

وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم از ذخایر فرهنگی و بومی خود منابع را به زبان امروز برگردانیم، چیزی که نسل ما به آن نیاز دارد، از گسست فرهنگی پیشگیری کرده‌ایم.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: ‌امروزه روش‌های سنتی شاید زیاد تاثیرگذار نباشد اما همین فعالیت‌ها وقتی وارد حوزه هنر و انیمیشن می‌شود تاثیرش چند برابر می‌شود اینکه اولین کار به اسم مدافعان حرم هم پیوند خورده است به تداوم خون شهدا کمک می‌کند.

پیمان ببندیم و اسم و هویت دانشگاه آزاد اسلامی را تقویت کنیم

پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب در این مراسم گفت: 16 آذر یک روز ملی است و اکثر دانشجویانی که در این مراسم شرکت می‌کنند دوست دارند مطالبات صنفی و سیاسی را مطرح کنند اما مطالبات دانشجویان به نظر من بیشتر از این‌ها است. دانشجویان یک آموزش خوب یک استاد مسئول، یک کانون پاسخگو و یک دفتر ارتباط با صنعت پویا نیاز دارند.

داداندیش با بیان اینکه من امروز به عنوان یک دانشجو که فعال سیاسی بوده است با شما صحبت می‌کنم، گفت:‌ اراده مدیران دانشگاه آزاد اسلامی این است که تمام‌قد پشت دانشجویان برای شنیدن مطالبات صنفی و سیاسی بایستند.

او افزود: حرف من این است که 16 آذر 32 را با 16 آذر امسال مقایسه کنیم و ببینیم آیا تاثیرات و پیامدهای آن روز که در تاریخ انقلاب یک روز ستاره‌دار است الان هم همان‌ تاثیرات را دارد؟ 16 آذر یک نماد ملی است و برای دانشگاه و دانشگاهیان مهم است. امروز یک فرصت است؛ هم برای دانشجویان تا مطالبات سیاسی و صنفی را بیان کنند و هم برای مدیران تا حرف آنها را بشنوند و حتی برای دشمنان دولت، انقلاب و ملت هم یک فرصت است و می‌خواهند از این روز برای اهدافی که دارند استفاده کنند. همچنین می‌توان آن را فرصتی برای استادان و مدیران اهل عبرت دانست تا از این روز عبرت بگیرند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب ادامه داد: از نظر من هر رویداد تاریخی در طول زمان با شرایط اجتماعی، سیاسی و نیروهای انسانی پیامدهای متفاوتی دارد 16 آذر 32 در دانشگاه تهران سه روز بعد از کودتا در شرایط اتحاد تمام قوای پیروز جنگ جهانی علیه دکتر مصدق و برای حمایت شاه به پا خاستند. دانشجویان آن وقت خیلی کمتر بودند و دانشجویانی که در احزاب سیاسی مختلف فعالیت می‌کردند، خواب ماندند و کودتا اتفاق افتاد. تاثیر آن روز این بود که دانشجویان ما آگاه شوند و آمدند در دانشگاه ایستادند مقابله کردند و هزینه آن را هم دادند.

داداندیش به روز دانشجوی 95 هم اشاره کرد و گفت:‌ 16 آذر امسال صحبت از مشکلات و تحریم‌های اقتصادی، امنیت و سیاست خارجی است. در منطقه اطراف ما امنیت وجود ندارد و پر از بحران‌های سیاسی، نظامی و جنگ است.

او خون شهیدان را آگاه‌‌کننده رسالت دانشجویان امروز دانست و گفت: اگر این آگاهی به جایی برسد که بتواند امنیت شکننده ما را محکم کند و بتواند هویت قومی و ارزش‌های انقلابی را تقویت کند مسلما تاثیرگذار بوده و نتیجه‌ داده است. ما باید سعی کنیم هویت‌های سیاسی خود را نگه داریم.

وی خطاب به دانشجویان گفت: دانشگاه ازاد اسلامی امروزه مورد هجمه است و حرکت‌های خوب دانشگاه آزاد اسلامی از سوی خیلی‌ها برای منافع شخصی با مشکلاتی مواجه شده است، در همین راستا من از شما می‌خواهم همانطور که دکتر میرزاده نیز در دیدار با تشکل‌ها همین خواسته را داشتند، با هم هم‌پیمان شویم و اسم و هویت دانشگاه آزاد اسلامی را تقویت و به آن احترام بگذاریم و به جامعه بشناسانیم. چراکه دانشگاه آزاد اسلامی سهم بزرگی در رشد علمی کشور دارد.

در ادامه از طراحان بازی مدافعان حرم و نقش اصلی آن و تعدادی از دانشجویان برتر واحد تهران غرب با اهدای لوح تقدیر شد.