تصویر مطلب «روز دانشجو» متفاوت در دانشگاه آزاد اسلامی/ مطالباتی که دانشجویان در حضور دکتر ولایتی و دکتر فرهاد رهبر مطرح کردند
  • سه شنبه 14 آذر 1396
امسال متفاوت ترین مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی در حالی برگزار شد که نمایندگان تشکل های دانشجویی اصلاح‌طلب، بسیج و فعالان اردوی جهادی در حضور رئیس هیات موسس و هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سخنرانی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ظهر امروز مراسم روز دانشجو و یادواره شهید سیدمصطفی موسوی جوان‌ترین شهید مدافع حرم با حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر پروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب و جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران غرب برگزار شد.

در این مراسم که متفاوت‌ترین مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بود، 6 دانشجو به نمایندگی از دانشجویان اصلاح‌طلب، بسیج دانشجویی، فعالان اردوهای جهادی و دانشجویان نخبه در حضور مسئولان عالی‌رتبه دانشگاه آزاد اسلامی به بیان دغدغه‌ها، ارائه پیشنهادات و مطالبات خود پرداختند.

امیرتیمور طاهری دانشجوی واحد خمینی‌شهر و نماینده اتحادیه اول دانشجویان با بیان اینکه اعتماد و برادری رمز پیروزی دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: استفاده از پتانسیل های موجود، یکی از دلایل موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی درخصوص مطالبات خود و دانشجویان اتحادیه اول، از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مشکل برخی از رشته محل های حذف‌شده حل شده، اما در مسئله اعتبارسنجی رشته ها، همچنان با وزارت علوم اختلاف نظر وجود دارد که باید این موضوع برطرف شود.

آموزش فن مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی، گلایه از عدم واریز بودجه به تشکل ها، تاکید بر وحدت بین هیات موسس و هیات امنا، برگزاری جلسه هم‌اندیشی و... از جمله مطالبات این فعال دانشجویی بود.

اخگرپور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و عضو جامعه اسلامی دانشجویان نیز مطالبی درخصوص مدیریت اجرایی کشور مطرح و راهکارها و پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کرد.

محمد جواد ایزدی مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران غرب گفت: با توجه به اینکه برخی از مغرضین سیاسی به دنبال این هستند که تا خطایی از تیم مدیریتی جدید دانشگاه آزاد اسلامی سر بزند و آن را در رسانه ها و محافل عمومی اعلام و اقدام به تخریب مجموعه مدیریتی جدید کنند، بیان میزان دریافتی مدیران و شفافیت در نظام پرداخت علاوه بر اینکه الگوی مناسبی برای سایر دستگاه ها می شود، غرض ورزان را از دستیابی به اهداف سیاسی خود ناکام می گذارد.

وی خطاب به دکتر ولایتی گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری نسبت به برنامه های بلندمدت و اسناد تحول در دستگاه های اجرایی، تهیه سند تحول در حوزه های اقتصادی، پژوهشی و فرهنگی نیاز امروز دانشگاه آزاد اسلامی است.

حسنا جمشیدی دانشجوی دکتری دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و مسئول خواهران کانون جهادی منتظران ظهور در این مراسم، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل بالایی برای اجرای بسیاری از برنامه های اردوهای جهادی دارد. گروه جهادی منتظران ظهور دارای 200 عضو فعال چشم پزشک، داندانپزشک، ماما، عمرانی و فرهنگی است که خدمات دندانپزشکی به صورت تخصصی ارائه می دهد.

جمشیدی ادامه داد: از دکتر ولایتی دعوت می کنیم که از نزدیک شاهد فعالیت گروه منتظران ظهور در مناطق باشند. از دکتر کلانتری معاون فرهنگی دانشجویی هم به جهت حمایت هایشان تشکر می کنم.

پورافروز عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان با هر گرایش سیاسی باید بدون ذره ای ترس و دلهره، نظریات خود را بیان و برای تکامل آن سعی و خطا کنند.

عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: این دانشگاه باید در ارائه فن و مهارت های مناسب - با اقتضائات روز جامعه - پیشتاز باشد و با توجه به سرمایه عظیم فنی دانشگاه آزاداسلامی و استفاده از پتانسیل شهرستان‌ها، در آینده‌ای نزدیک برای دانش‌آموختگان و مهارت‌دیدگان شرایط اشتغال فراهم کند.

انتهای پیام /