رئیس واحد تویسرکان:

دانشجو به بالندگی اسلام و کشورش فکر می کند

تصویر مطلب دانشجو به بالندگی اسلام و کشورش فکر می کند
  • سه شنبه 14 آذر 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان گفت: دانشجو به بالندگی اسلام و کشورش فکر می کند و دغدغه هر دانشجوی متعهدی باید پیشرفت و سربلندی میهنش باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تویسرکان، دکتر مجتبی بابایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان در مراسم روز دانشجو (16 آذر) با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان وطن از جمله شهدای مدافع حرم، شهدای هسته ای ،شهدای گمنام واحد تویسرکان و دو شهید دانشجوی این واحد دانشگاهی، گفت: این شهدا با نثار خون و دفاع از اعتقادشان، استکبار ستیزی و پاسداشت از ارزشها را جاودانه کردند.

دکتر بابایی با بیان اینکه شهدای دانشجو و شهدای دانشمند هسته ای کسانی بودند که در زمان خودشان تکلیفشان را به بهترین نحو انجام دادند، گفت: دانشجو به بالندگی اسلام و کشورش فکر می کند و دغدغه هر دانشجوی متعهدی باید پیشرفت و سربلندی میهنش باشد.

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین ترکاشوند مدرس حوزه و دانشگاه و کارشناس مسائل فرهنگی با بیان اینکه شناخت زمانه بسیار مهم و کلید موفقیت هر انسانی است، گفت: کسی که نسبت به جامعه و زمان خودش شناخت کامل و کلی داشته باشد، دچار اشتباهات پی در پی و مکرر نمی شود.

این مدرس حوزه و دانشگاه مهمترین تفاوت نسل امروز با نسلهای گذشته را آزادی دانست و افزود: نسل امروز در انتخابات، تحصیل، انتخاب رشته تحصیلی و خیلی از مسائل دیگر آزاد است و این موضوع با روحیه اقتدارطلبی و تسلط والدین در بعضی از خانواده ها سازگار نیست.

اجرای موسیقی زنده، نمایش میان پرده طنز و اهدا جوایز از دیگر برنامه های روز دانشجو بود.