نایب قهرمان مسابقات کمیکار آلمان:

کسب نایب‌قهرمانی مسابقات را مدیون حمایت دانشگاه آزاد اسلامی هستیم

تصویر مطلب کسب نایب‌قهرمانی مسابقات را مدیون حمایت دانشگاه آزاد اسلامی هستیم
  • شنبه 4 آذر 1396
مخترع طراحی سوخت‌های پاک برای ماشین‌های نسل آینده گفت: امسال چون دانشجوی دانشگاه پیام‌نور (دانشگاه قبلی) نبودیم، در مسابقات کمیکار آلمان هیچ حمایتی از ما نکردند! اما دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد به ما اعتماد کرد تا بتوانیم مقام خوبی کسب کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، فرامرز دهدار دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره اختراعی که اخیراً مقام دوم مسابقات کمیکار آلمان را از آن خود کرده است، اظهار کرد: فعالیت ما بر روی طراحی سوخت‌های پاک برای ماشین‌های نسل آینده جهت مسابقات کمیکار آلمان (ماشین‌های شیمیایی) بود که به عنوان نماینده ایران این اختراعمان را به نمایش گذاشتیم.

او یادآوری کرد: اولین فعالیت‌های ما درباره ساخت و طراحی سوخت‌های پاک به 5 سال پیش بر می‌گردد. برای این طراحی به مدت سه سال در ایران، یک سال در استرالیا و یک سال هم در آلمان تلاش و فعالیت کردیم تا بتوانیم در این مسابقات نام ایران را در جهان به بالاترین نقطه برسانیم.

دهدار به طراحی و نوع اختراع تیمش اشاره کرد و افزود: ماشینی را طراحی کردیم تا بتواند با سوخت پاک کار کند. این سوخت‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و ما بر روی باتری‌هایی کار کردیم که به نوعی سوخت پاک برای ماشین‌ها به حساب می‌آیند. بعد از 5 سال فعالیت شبانه‌روزی توانستیم باتری قابل شارژی طراحی کنیم و در این مسابقات مقام نایب قهرمانی را اولین بار برای ایران کسب کردیم.

دهدار در ادامه گفت: ما بدون هیچ سابقه‌ای توانستیم در مسابقات کمیکار آلمان به این جایگاه برسیم. زمانی که (سال گذشته) در استرالیا مقام سوم را کسب کردیم، خیلی از افراد از ما حمایت کردند اما امسال که دانشجوی دانشگاه پیام نور (دانشگاه قبلی) نبودیم، هیچ حمایتی برای حضور در مسابقات کمیکار آلمان صورت نگرفت! ولی خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد به ما اعتماد کرد تا بتوانیم مقامی خوبی کسب کنیم.

وی در پایان از دکتر ابرهیم‌زاده، دکتر ابراهیمی و دیگر مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برای همکاری و تلاش برای کسب نایب قهرمانی ایران، تشکر و قدردانی کرد.