خیمه بزرگ موکب دانشجویان جهان اسلام در مناطق زلزله زده برپا می شود

تصویر مطلب خیمه بزرگ موکب دانشجویان جهان اسلام در مناطق زلزله زده برپا می شود
  • چهارشنبه 24 آبان 1396
محمدرضا آبدار مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات از برپایی موکب دانشجویان جهان اسلام در مناطق زلزله زده غرب کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدرضا آبدار با بیان اینکه تیم 40 نفره دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی امشب اعزام می شود، گفت: تمامی تجهیزات موکب دانشجویان جهان اسلام که در ایام اربعین حسینی در نزدیکی کربلا برپا شده بود، جهت خدمت‌رسانی به مردم زلزله‌زده غرب کشور به همراه این تیم در منطقه سرپل ذهاب مستقر خواهد شد،
وی افزود: این تیم اعزامی، با برپایی خیمه، اسکان موقت و پذیرایی از مردم آسیب‌دیده زلزله را برعهده خواهد داشت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات خاطرنشان کرد: قرارگاه مرکزی گروه‌های جهادی با همکاری بسیج سازندگی سازمان بسیج دانشجویی، در محل خیمه‌ها تشکیل و پذیرش گروه‌های جهادی اعزامی در این محل انجام خواهد شد.