معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد

اعزام تیم های پزشکی و درمانی دانشگاه آزاد اسلامی به مناطق زلزله زده

تصویر مطلب اعزام تیم های پزشکی و درمانی دانشگاه آزاد اسلامی به مناطق زلزله زده
  • سه شنبه 23 آبان 1396
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی ضمن تسلیت به خانواده های درگذشتگان زلزله غرب کشور، گفت: تیم های پزشکی و درمانی دانشگاه در حال اعزام به مناطق زلزله زده هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

خبر تأسف بار زلزله استان های غرب کشور و جان باختن و مصدومیت تعداد کثیری از هموطنان عزیز مایه تأسف و تأثر فروان گردید.

ضمن عرض تسلیت به خانواده های داغدار استان های زلزله زده و درخواست غفران واسع برای درگذشتگان و صبر جمیل برای بازماندگان، به استحضار می رساند بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش مصدومان زلزله اعلام آمادگی می نماید.

همچنین برای کمک رسانی به آسیب دیدگان، تیم های پزشکی و درمانی دانشگاه در حال اعزام به مناطق زلزله زده می باشند.

دکتر نفر

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی