در پیام های جداگانه

روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به حادثه‌دیدگان زلزله تسلیت گفتند

تصویر مطلب روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به حادثه‌دیدگان زلزله تسلیت گفتند
  • دوشنبه 22 آبان 1396
روسای واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در پی وقوع زلزله در غرب کشور، در پیام‌هایی جداگانه به حادثه‌دیدگان و بازماندگان قربانیان این حادثه تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، سرپرست، کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی قشم خبر اسفناک وقوع زلزله در غرب کشور و به ویژه استان کرمانشاه که منجر به جان باختن و زخمی شدن جمعی از هموطنان عزیزمان شد را موجب تأثر و تألم دانسته و طی پیامی مراتب همدردی خود را با بازماندگان این حادثه ابراز داشتند.

متن پیام به این شرح است: «وقوع این حادثه اندوهبار را به مردم عزیز استان کرمانشاه، به ویژه خانواده های داغدار این عزیزان، تسلیت و تعزیت عرض نموده، ضمن ابراز همدردی صمیمانه، از درگاه ایزد متعال، برای درگذشتگان این حادثه غفران واسعه الهی و علو درجات، برای بازماندگان صبر و شکیبایی و همچنین برای مجروحین و مصدومین این حادثه شفای عاجل مسئلت می نماییم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت در پیامی حادثه زلزله شب گذشته در مناطق غربی کشور را به هموطنان تسلیت گفت.

متن پیام دکتر آذر اسکندری به این شرح است: «وقوع حادثه زمین لرزه در غرب کشور موجب تاسف و تاثر مسئولان، کارکنان، دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گردید. لذا وقوع این حادثه دلخراش و مصیبت وارده را به مردم گرانقدر و ولایتمدار آن منطقه تسلیت می‌گویم و برای مجروحان شفای عاجل و برای درگذشتگان آمرزش و علو درجات را از خداوند متعال خواستاریم.»

دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در پی جان باختن تعدادی از هموطنان عزیز در استان کرمانشاه در حادثه زلزله یکشنبه پیام تسلیتی صادر کرد.

در متن این پیام آمده است: «حادثه بسیار غم انگیز زلزله استان کرمانشاه و مناطق غربی کشور که منجر به فوت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان عزیز استان کرمانشاه شد، قلب همه مردم ایران را به شدت لرزاند و موجی از غم و اندوه را در ایران اسلامی رقم زد.

اینجانب به همراه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، این ضایعه دردناک و جانکاه را به ملت شریف ایران، مقام عظمای ولایت، به ویژه مردم غیور کرمانشاه و خانواده های مصیبت دیده از صمیم قلب تسلیت عرض نموده و برای عزیزان سفرکرده علو درجات و شفای عاجل مجروحان را از خداوند متعال مسئلت می نماییم. ضمناً این واحد دانشگاهی آمادگی کامل دارد در کنار نیروهای امدادی به آسیب دیدگان این حادثه تلخ کمک کند.»

پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان به خانواده های داغدار زلزله زده: «خبر واقعه تاسف بار زلزله مخرب استان های غرب کشور که سبب خسارات عدیده جانی و مالی عده ای از هموطنان عزیزمان شد، موجب تالم و تاسف عمیق گردید.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان ضمن ابراز همدردی و عرض تسلیت به خانواده های داغدار، از پیشگاه ایزد منان برای تمامی درگذشتگان این حادثه دلخراش، از دریای بیکران بخشش پروردگار طلب آمرزش می نماید و شفای عاجل مصدومان این واقعه را مسئلت دارد.

این واحد دانشگاهی در کنار آحاد امت وظیفه شناس اسلامی، آمادگی کامل خود را در خصوص امدادرسانی و هرگونه کمک به حادثه دیدگان این واقعه تلخ، اعلام می دارد.»

دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در پیامی وقوع حادثه دلخراش زلزله یکشنبه شب‏ را به مردم شریف ایران و استان کرمانشاه تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به این شرح است: «حادثه دلخراش و تکان دهنده زلزله شامگاه یکشنبه که موجب جان باختن و زخمی شدن تنی چند از هم وطنان عزیزمان شده است، سبب تألم و تأثر شدید گردید. اینجانب ضمن تسلیت این مصیبت به تمامی مردم شریف ایران و مردم قهرمان کرمانشاه، از درگاه ایزد منان برای درگذشتگان، غفران الهی، برای مجروحان سلامتی و برای بازماندگان صبر و شکیبائی مسئلت دارم.»

دکتر انور ضیائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان به مناسبت زلزله غرب کشور پیام داد و گفت: «وقوع حادثه دردناک و مصیبت بار زمین لرزه غرب کشور که باعث جان باختن و مصدومیت هموطنان عزیزمان شد، موجب تأثر و تألم خاطر فروان گردید. بی شک مردم عزیز ایران اسلامی در استان های مختلف کشور ضمن تسلیم تصمیم حق در این آزمون الهی، با تمام توان خود به یاری و کمک رسانی به آسیب دیدگان و مصدومان خواهند شتافت.

اینجانب ضمن اظهار همدردی با هموطنان عزیز در استان های غرب کشور، این حادثه تأسف انگیز را به مردم مصیبت زده و خانواده های آنها تسلیت عرض می نمایم و از درگاه حضرت حق برای جان باختگان رحمت الهی و برای مصدومان شفای عاجل مسئلت دارم.»